The Last Campfire 5₺

Çok iyi konu ellerine sağlık <3 Benim kütüphanemde zaten vardı ama arkadaşlarıma söyledim. Bu arada benim hesaptan da bir tane aldım (1.5 TL'ye denk geldi :D ) onaylama süreci falan olmadı direkt gönderdiler <3

Steam değeri 149₺ olan the last campfire, Humble Bundle sitesinde 5₺.

Eki Görüntüle 2002103
Eki Görüntüle 2002101
Eki Görüntüle 2002102

Konuyu cumartesi günü takibe almıştım bir ara bakar alırım diye ve az önce konuyu açtım ve tamamen okudum daha sonra risksiz kazanç olmaz diyerek işe giriştim xd. Siteye ilk kez girdim yeni bir hesap açtım ve oyunu satın aldım bu esnada birçok işlem yaptırdı doğrulama vs. ama 10 dakika içinde hiçbir sorun yaşamadan Steam hesabıma oyun geldi. Konuyu açıp bilgilendirdiğin için teşekkürler.

eyvallah hocam, iyi forumlar.
Rica ederim, iyi oyunlar.

Konuyu cumartesi günü takibe almıştım bir ara bakar alırım diye ve az önce konuyu açtım ve tamamen okudum daha sonra risksiz kazanç olmaz diyerek işe giriştim xd. Siteye ilk kez girdim yeni bir hesap açtım ve oyunu satın aldım bu esnada birçok işlem yaptırdı doğrulama vs. ama 10 dakika içinde hiçbir sorun yaşamadan Steam hesabıma oyun geldi. Konuyu açıp bilgilendirdiğin için teşekkürler.
Rica ederim, iyi oyunlar. Humble Bundle sitesindeki farklı oyun indirimleri açtığım konularda mevcut, onlara da bakabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı