The Last of Us 2 ne zaman PC'ye çıkar?

KANOX

Decapat
Daha fazla  
Geçtiğimiz günlerde The Last of Us Part 1 oyununu PC'de bitirdim. Şimdi de 2. oyunu bekliyorum. Sizce ne zaman gelir? Ayrıca sistem gereksinimleri ne olur? GTX 1660 Super ile düşük ayarlarda bitirdim. Ortayı bile zor kaldırıyordu ben de PC'yi zorlamak istemedim. Sizce GTX 1660 Super ve R5 4500 tahmini olarak oyunu kaldırır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
1-2 kere duyurusu yapılacak diye heveslendirdiler ikisinde de duyuru falan yapılmadı. Ben artık bu sene duyuru bile göremeyeceğimizi düşünüyorum. Seneye kaldı TLOU Part 2. Ve eğer yine mükemmel optimizasyonla oyun portlayan güzeller güzeli çok saygılı çok sevgili Iron Galaxy'ye portlatırlarsa, sisteminiz kaldırmaz. Ancak bu sefer düzgün birileri portlarsa, o zaman düşük ayarlarda falan kaldırabilir.

1-2 kere duyurusu yapılacak diye heveslendirdiler ikisinde de duyuru falan yapılmadı. Ben artık bu sene duyuru bile göremeyeceğimizi düşünüyorum. Seneye kaldı TLOU Part 2. Ve eğer yine mükemmel optimizasyonla oyun portlayan güzeller güzeli çok saygılı çok sevgili Iron Galaxy'ye portlatırlarsa, sisteminiz kaldırmaz. Ancak bu sefer düzgün birileri portlarsa, o zaman düşük ayarlarda falan kaldırabilir.

Herkes 2025 de çıkar diyor. Dizinin 2.sezonu çıktığında ama umarım 2024 de çıkar. Grafik ayarları çok sorun değil zaten oyun oynaniş ve hikayeye önem veriyor

Şu anda portun hazır olduğu söyleniyor, büyük ihtimalle dizinin 2. sezonuyla gelecektir PC'ye.

Umarım çabuk gelir gerçekten müthiş bir oyun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı