The Last of Us 3 için heyecanlı mısınız?

1 ve 2. oyunları güzeldi. 2. oyunda bazı sevdiğim karakterlerin ölmesi biraz moral bozmuştu. 3. oyunu sabırsızlıkla bekliyorum çünkü en son ellie, abby falan öldürmemişti bunlar birleşecek mi ya da tekrar mı savaşacaklar merak ediyorum bunların dışında bir de virüs var.

Açıkçası en sabırsızlıkla beklediğim oyun bu. Sizler daha önceki serileri sevdiniz mi ve 3. oyuna gerek duyuyor musunuz?
1. oyunda komple Spoiler yediğim için pek ısınamamıştım. 2. oyunda da Ellie karakteri yerine Abby'i daha çok sevmiştim zaten. 3. oyun içinde Ellie olmazsa merakım olur. Ellie içinde doğrusu içerik ne yapabilirler oda muamma. Kiralık katil veya avcı gibi birşey olur en fazla sanırsam.
Abby ise diğer asyalı kız ile ilginç bir olay örgüsüne sahip olabilir gibi.

Heyecan seviyem şuan %5 filandır ama böyle olması sebebi ile berbat çıksa bile sevmiş olucam.

Her iki oyunu da geçen ay bitirdim o yüzden heyecanlıyımm iki oyunu da oynarken inanılmaz sarmıştı atmosferi çok güzel hikaye yazımı çok güzel olmuş karakterler film dizilerdeki gibi saçma hareketler yapmadıkları için inanılmaz içine çekmişti beni her 2 oyunda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı