The Last of Us 3'ün Hikaye Taslağı Hazır

Neil Druckmann ve Halley Gross, TLoU 3'ün hikaye taslağını hazırlamış. Neil Druckmann açıklamayı yaparken "Umarım bir gün bu hikaye gerçekleşir!" ifadesini de kullandı.

Hmmm. Bak şimdi nasıl TLOU 3 senaryosu yazıyorum. 😃Ellie eş cinsel olmayı bırakır. Bir oğlanla tanışır birbirlerini severler sonra işte bir şeyler olur. Sonra ise ikisinin çocuğunu görürüz ve biter. Nasıl senaryo ama.😃 işin geyiği bir tarafa kısa vadede gelmez ama geldiğinde 2.oyunun aksine beni umarım mutlu eder.(Senaryoyu ben beğenmemiştim.)

Umarım bu sefer düzgün bir hikaye yazar diyeceğim ama Neil Druckmann'dan düzgün bir hikaye beklemek yanlış.

Bana istersen dünyanın en iyi mekaniğine sahip oyununu yap hikaye leş olunca oyun leştir.
Ben de diyorum ki, hikaye kişiseldir. Tartışmasını yapmanın anlamı yok. Şahsen hikaye gayet iyiydi.

Özellikle fanlara yaranacağım diye alakasız hikayelere Mason ve Woods'u koyan Activision gibi rezil firmalarla karşılaştırdığımızda...

Ben de diyorum ki, hikaye kişiseldir. Tartışmasını yapmanın anlamı yok. Şahsen hikaye gayet iyiydi.

Özellikle fanlara yaranacağım diye alakasız hikayelere mason ve Woods'u koyan activision gibi rezil firmalarla karşılaştırdığımızda...

Ben oyundan anlamayan - Lockhead. Ya ilk oyunu oynamadın ya da oyun hikayesinden anlamıyorsun. Joel'in millette bıraktığı etkiyi öğren, sonra hikaye de.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı