The Last of Us P1 vs Red Dead Redemption 2

Faruk Kömürcü

Centipat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
RX 6700
Anakart
Biostar B450MH
İşlemci
Ryzen 5 5600GT
İki oyun arasında bir seçim yapmak istiyorum: The Last of Us Part 1 veya Red Dead Redemption 2. ikisini de deneyimlemiş ya da hakkında bilgisi olanlara soruyorum, sizce hangisi daha sürükleyici? Ayrıca, bu türde hikayesi güçlü olan başka hangi oyunları önerirsiniz?

İki oyun arasında bir seçim yapmak istiyorum: The Last of Us Part 1 veya Red Dead Redemption 2. ikisini de deneyimlemiş ya da hakkında bilgisi olanlara soruyorum, sizce hangisi daha sürükleyici? Ayrıca, bu türde hikayesi güçlü olan başka hangi oyunları önerirsiniz?
Hocam RDR2 sıkar bir süre sonra bitiremezsiniz. O yüzden The Last Of Us Part 1.

Dostum ben AAA oyunlara hastayım, RDR 2 bir türlü bitiremedim ama TLOU'yu özellikle 4K oynayınca ağzım açık kaldı.

Şimdi RDR 2 bitir, 2025 gelince TLOU 2 PC'ye gelmeden 1. oyunu bitir. Sonra 2. oyunu da bitirirsin.

Kovboy temasını seviyorsan açık dünyada takılırım diyorsan RDR2 hikayesi zaten çok iyi anlatmaya gerek yok.

Yani aldığım en zor soru olabilir. Sürükleyicilik bakımından The Last of Us'ın oynanış süresinin kısa olmasından ötürü daha sürükleyici olduğunu ve daha linear bir yapıda olduğunu söyleyebilirim. Yani hiçbir şeye bulaşmadan ana hikayeyi takip ederek 15-20 saat içinde bitirebileceğiniz güzel hikayeli bir oyun arıyorsanız tercihiniz bu olsun. Ama süre benim için önemli değil, benim amacım gezmek, dolaşmak, oyunun dünyasını keşfetmek ve her an sürprizler yapan yan görevler ve ana hikayeyi takip etmek derseniz RDR2 tercih edin derim. Sadece RDR2'nin ilk saatlerinin biraz sıkıcı geçtiğini söylemeliyim. Bu ilk 3-4 bölümü geçince oyun iyice kendine çekiyor.

Sureklı pc basında vakıt gecıren duzenlı bırıysenız RDR; arada oyun oynayan, casual takılan bırıyseniz Last of Us.
RDR 2'yi 6-7 saat kadar oynayabıldım ve bu oyun günde 1-2 saat oynayarak gıdılecek bır sey degıl, baya zaman ayırmak lazım. TLOU ise dumduz sony oyunu, neredeyse her oyuncu tipine hitap ediyor.

RDR2 rahatlıkla önde. Karşılaştırma hata.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı