Çözüldü The Last of Us Part 1 %100 CPU kullanımı normal mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

bilmemem

Decapat
Katılım
4 Ağustos 2023
Mesajlar
5.581
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam.

Tha Last of Us part 1 indirdim ama oyuna girdiğimde şu gölgeler yükleniyordu yanlış hatırlamıyorsam öyle bir kısımda CPU ve GPU kullanımım %100'e çıktı. Bazı yerlerde normal denmiş ama ben yine de merak ettim normal mi bu durum? @Keremmss @M3HM3TY siz yaşamış mıydınız bunu hocam?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Evet normal, shader build kısmında işlemci tam kullanıma giriyor.

Yüklendikten sonra normale dönecektir.
@Sweet Cupcake, aslında part 1 ve part 2'nin grafikleri aynı. İlk TLOU oyununa remake yaparken TLOU Part 2'nin grafik motorunu kullandılar. Bu yüzden ben kaldıracağını düşünüyorum aslında. Yine de belli olmaz hiçbir şey dediğim gibi.
 
@Keremmss, aynen öyle. Ben de PS4'te deneyimledim ve gerçekten bir efsane. Umarım merakla bekleyen PC oyuncularına güzel bir şekilde sunmayı başarırlar bu efsaneyi.
 
@Sweet Cupcake, aslında part 1 ve part 2'nin grafikleri aynı. İlk TLOU oyununa remake yaparken TLOU part 2'nin grafik motorunu kullandılar. Bu yüzden ben kaldıracağını düşünüyorum aslında. Yine de belli olmaz hiçbir şey dediğim gibi.

İkideki alanlar ve çimler falan daha fazlaya ondan zorlucani düşündüm ama böyle düşünmeniz bana az da olsa aynı motorla yapıldini bilmek umut vermedi değil.
 

Geri
Yukarı