The Last of Us Part 1 549 TL'ye alınır mı?

Oyun iyi güzelde ilk çıktığında ben daha 10 yaşındaydım. Aşırı eski bir oyun. 550 TL'yi hak etmiyor benim gözümde. Oyun güzel bu arada lafım yok. Yalnız hikaye kısmı düz yani pek bir olayı yok. Sunum, atmosfer ve oyunculuklar güzel. Oyunu iyi yapanda bu zaten. 10 saatte biten tadımlık bir oyun. Yan görev ve açık dünya sıfır. Mekaniklerde eski yani. O yüzden malum yollarla oynanması taraftarıyım.
Remastered alınır her türlü bence 3000 liraya kadar hak ediyor. Artık 550 lira para değil, dışarıda bir yemek parası

Remastered alınır her türlü bence 3000 liraya kadar hak ediyor. Artık 550 lira para değil, dışarıda bir yemek parası.

3000 lira kadar hak etmiyor. Düz TLOU part 1'den bahsediyoruz değil mi? Ben remake olanı bitirdim. 10 saat sürüyor düz bir hikayesi var. Açık dünya ve yan görev hiç yok. Lineer oynadığımız bir oyun. Ayrıca 12 yıllık. Ne yeni mekanik ne de yeni görevler var. Seçim unsurı falan da yok. Sadece grafikler yenilenmiş.

İki zombiye sık.
Diyalog dinle.
Arada bir sinematik girsin.

Bu şekilde oyun. Yalan yok sinematikler, grafikler ve oyunculuklar falan çok güzel. Yalnız yine de hak etmek için RE4 remake gibi bir şey olması lazım.

Tabii koleksiyon yapmak istersin veya oyunun fanboyu falansındır o zaman ver. Ama düz oyuncuyum paramı savurmak istemiyorum diyorsan yok yani 550 TL etmez. Tek seferde bitirebileceğin bir oyun bu. Detroit gibi bir oyunda değil ki farklı seçimler veya sonlar olsun.

Bu yorumlar sadece düz oyuncular içindir. Dediğim gibi oyunun fanboyu kadar seviliyorsa ki bunda sakınca yok bende RDR2'ye bayılırım. Parasını verir alırsın.

3000 lira kadar hak etmiyor. Düz TLOU part 1'den bahsediyoruz değil mi? Ben remake olanı bitirdim. 10 saat sürüyor düz bir hikayesi var. Açık dünya ve yan görev hiç yok. Lineer oynadığımız bir oyun. Ayrıca 12 yıllık. Ne yeni mekanik ne de yeni görevler var. Seçim unsurı falan da yok. Sadece grafikler yenilenmiş.

İki zombiye sık.
Diyalog dinle.
Arada bir sinematik girsin.

Bu şekilde oyun. Yalan yok sinematikler, grafikler ve oyunculuklar falan çok güzel. Yalnız yine de hak etmek için RE4 remake gibi bir şey olması lazım.

Tabii koleksiyon yapmak istersin veya oyunun fanboyu falansındır o zaman ver. Ama düz oyuncuyum paramı savurmak istemiyorum diyorsan yok yani 550 TL etmez. Tek seferde bitirebileceğin bir oyun bu. Detroit gibi bir oyunda değil ki farklı seçimler veya sonlar olsun.

Bu yorumlar sadece düz oyuncular içindir. Dediğim gibi oyunun fanboyu kadar seviliyorsa ki bunda sakınca yok bende RDR2'ye bayılırım. Parasını verir alırsın.
Bahsettiğiniz oyunları bitirdim, aynı şekilde RDR2 de pahalı bir fiyata satın almıştım indirim beklemeden ve pişman değilim. Ltou 1 tarzı oyunlar hoşuma gidiyor, tabii herkesin zevki farklı olacağı için kendi düşüncemi belirttim. Oyunun eski versiyonunu oynamadım daha önce, part 2 ise nisan da pc sürümüne çıktığı zaman alıp bitirmeyi planlıyorum ama şu an ki duruma bakacak olursak 550 TL o kadar büyük bir miktar değil bir menü pizza parası oldu artık ve daha pahalı bir şekilde zamlanacağını düşünüyorum bu yüzden söylemiştim.

Bahsettiğiniz oyunları bitirdim, aynı şekilde RDR2 de pahalı bir fiyata satın almıştım indirim beklemeden ve pişman değilim. Ltou 1 tarzı oyunlar hoşuma gidiyor, tabii herkesin zevki farklı olacağı için kendi düşüncemi belirttim. Oyunun eski versiyonunu oynamadım daha önce, part 2 ise nisan da PC sürümüne çıktığı zaman alıp bitirmeyi planlıyorum ama şu anki duruma bakacak olursak 550 TL o kadar büyük bir miktar değil bir menü pizza parası oldu artık ve daha pahalı bir şekilde zamlanacağını düşünüyorum bu yüzden söylemiştim.

Oyunlar 2-3 bin TL olduğu için 550 TL ucuz geliyor maalesef. İleride zamlanma durumu için haklısınız. Keşke RE4 remake gibi bir şey yapmış olsalardı da gönül rahatlığıyla önerebilseydim. Yine de piyasadaki en güzel sinematikli oyunlardan. Alana niye aldın demem. Alınır mı? Diye sorana da eksilerini söylerim.

Oyunlar 2-3 bin TL olduğu için 550 TL ucuz geliyor maalesef. İleride zamlanma durumu için haklısınız. Keşke RE4 remake gibi bir şey yapmış olsalardı da gönül rahatlığıyla önerebilseydim. Yine de piyasadaki en güzel sinematikli oyunlardan. Alana niye aldın demem. Alınır mı? Diye sorana da eksilerini söylerim.
Tomb raider serisi oynayacağım bende yarın üç oyunu satın alacağım umarım pişman olmam, 300 Türk lirasından 52 buçuğa denk geliyor sakız parasına göre iyi

Tomb Raider serisi oynayacağım bende yarın üç oyunu satın alacağım umarım pişman olmam, 300 Türk lirasından 52 buçuğa denk geliyor sakız parasına göre iyi.

Gayet iyi fiyat. Mafia Definitive Edition Prime Gaming'te bedava onu almadıysanız alın. Oda güzel oyundur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı