The Last of Us Part 1 alınır mı?

soldierboy28

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sizce Last of Us alınır mı? PC portu sıkıntılı diyenleri duydum o yüzden sizlere başvurdum. Sistemim RTX 3060, Ryzen 5 5500, 16 GB RAM hangi ayarlarda oynamalıyım? Şimdiden sağ olun.

Arkadaşlar sizce Last of Us alınır mı? PC portu sıkıntılı diyenleri duydum o yüzden sizlere başvurdum. Sistemim RTX 3060, Ryzen 5 5500, 16 GB RAM hangi ayarlarda oynamalıyım? Şimdiden sağ olun.

Sürükleyici bir oyun internet Kafe'de oynamışlığım var bir süre. Orta ayarlar oynayın veya yüksek ayarlarda çünkü FPS'leri biraz düzelmiş diye duydum.

Sistemim için optime edilmiş ayarlar var mı?

Ayarlarla hiç oynamadım ama orta ayarlarda yüksek almanız gerek. Böyle ayar buldum bakın isterseniz.

Video cihazı: NVIDIA GeForce RTX 3060
Görüntüleme modu: Tam ekran.
Görüntüleme oranı: Otomatik.
Ekran çözünürlüğü: 1920X1080.
Ultrawide sütun kutuları: Kapalı.
V-Sync: Kapalı.
Kare hızı sınırı: Kapalı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Şu videodan açık bir şekilde anlaşılır diye düşünüyorum.

Hocam yüksekte denersiniz 40 FPS falansa ortaya çekersiniz ayarları.
2K High ayarlar + DLSS akıcı oynar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şu videodan açık bir şekilde anlaşılır diye düşünüyorum.

2K high ayarlar + DLSS akıcı oynar.

Hocam 1080p DLSS olmadan oynarım o zaman ya da yapay çözünürlükle 2K yaparım sağ olun.

Hocam 1080p DLSS olmadan oynarım o zaman ya da yapay çözünürlükle 2K yaparım sağ olun.
Oyun çok güzel ama bence o kadar para verilmez hocam indirimleri beklerseniz daha uyguna gelecektir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı