The Last of Us Part 1 nasıl bir oyundur?

1660 Super sisteminle oynayacağını düşünürsek FSR gelmesini bekleyip öyle al derim (Optimizasyon sorunu olursa). Onun dışında bende bu oyunu hiç izlemedim veya spoiler yemedim. Uygun fiyata düşerse alırım belki.
Sorun değil, 30 FPS ile de oynarım ben. Zaten o kadar yüksek sistem isteyeceğini hiç sanmıyorum.

Oyun çıkınca FPS değerlerine bakarız da ben High ayarlarda 60-65 FPS alacağınızı düşünüyorum. FSR açınca 80-85 olur muhtemelen.
FSR açıp görüntüyü bozmak istemiyorum. 1080p monitörüm varsa doğal 1080p oynamayı tercih ederim.

Merhaba arkadaşlar. The Last of Us Part 1 Sony tarafından 3 Mart 2023'te PC'ye çıkarılacak. Ben de ön sipariş ile almak istiyorum, 599 TL fiyatı var.

Önceki konu oyunun alınıp alınmayacağı ile ilgiliydi. Bu konu ondan farklı, karıştırmayın. Bu konuda oyunun kendisinin nasıl bir oyun olduğunu soracağım.

The Last of Us nasıl bir oyundur bilmiyorum. Hiçbir videosunu izlemedim, yani spoiler yemedim.

Oyun nasıldır? PS3, PS4 veya PS5'te oynamış olanlar oyunun nasıl olduğunu söyleyebilir mi?
Oyun oldukça keyifli ve sürükleyici oynamanızı tavsiye ederim.Anneannemin ps4 konsolunda bitirdim 18 saat sürdü.

Ani bir karar değişikliği ile oyunu almamaya karar verdim. Abim monitörü değiştirmek istiyor, bunun için desteğe ihtiyacı olduğu için bu oyunu almaktan vazgeçtim. 400 TL param var, daha fazla biriktirip abim ile monitör alacağız.

Bu nedenle bu oyunu da daha sonra oynarım. Zaten illaki indirime girecek bu oyun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı