atakanatlgn
Hectopat
The Last of Us Part 1 oyunun bugları ve optimizasyon sorunları düzeltildi mi? Oyunu ona göre alacağım.
Sistemin nedir?
Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16 GB RAM laptop.
Hocam ASUS Tuf A15 olduğunu sanıyorum. Aynı ürün bende de var. Sadece bendeki RAM 24GB. Alttaki videoyu ben çektim. Belki yardımı dokunur. Optimizasyondan ötürü bazen FPS düşebiliyor ama onun dışında sıkıntı yok.Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16 GB RAM laptop.
Hocam ASUS TUF A15 olduğunu sanıyorum. Aynı ürün bende de var. Sadece bendeki RAM 24 GB. Alttaki videoyu ben çektim. Belki yardımı dokunur. Optimizasyondan ötürü bazen FPS düşebiliyor ama onun dışında sıkıntı yok.
Hocam ASUS Tuf A15 olduğunu sanıyorum. Aynı ürün bende de var. Sadece bendeki RAM 24GB. Alttaki videoyu ben çektim. Belki yardımı dokunur. Optimizasyondan ötürü bazen FPS düşebiliyor ama onun dışında sıkıntı yok.
Aynen hocam. Ben Vatan'dan aldım. Orada 8Gb satılıyordu. Yanına da bi' tane Crucial 16GB DDR5 4800MHz RAM taktım.Evet ASUS TUF A15.
Bide hocam 24 GB rami 16+8 olarak mı taktın?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.