The Last of Us Part 1 optimizasyon ve buglar düzeltildi mi?

Maalesef, oyun hâlâ aynı. Oyunda ciddi optimizasyon sorunu var ve ufak tefek buglar da var. Ara sıra sebepsizce oyundan da atıyordu.

Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16 GB RAM laptop.
Hocam ASUS Tuf A15 olduğunu sanıyorum. Aynı ürün bende de var. Sadece bendeki RAM 24GB. Alttaki videoyu ben çektim. Belki yardımı dokunur. Optimizasyondan ötürü bazen FPS düşebiliyor ama onun dışında sıkıntı yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam ASUS TUF A15 olduğunu sanıyorum. Aynı ürün bende de var. Sadece bendeki RAM 24 GB. Alttaki videoyu ben çektim. Belki yardımı dokunur. Optimizasyondan ötürü bazen FPS düşebiliyor ama onun dışında sıkıntı yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Evet ASUS TUF A15.

Hocam ASUS Tuf A15 olduğunu sanıyorum. Aynı ürün bende de var. Sadece bendeki RAM 24GB. Alttaki videoyu ben çektim. Belki yardımı dokunur. Optimizasyondan ötürü bazen FPS düşebiliyor ama onun dışında sıkıntı yok.

Bide hocam 24 GB rami 16+8 olarak mı taktın?

Evet ASUS TUF A15.

Bide hocam 24 GB rami 16+8 olarak mı taktın?
Aynen hocam. Ben Vatan'dan aldım. Orada 8Gb satılıyordu. Yanına da bi' tane Crucial 16GB DDR5 4800MHz RAM taktım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı