The Last of Us Part 1 overrated mi?

hwbi87

Femtopat
Daha fazla  
The Last of Us Part 1 hakkında internetten ve çevremden duyduguma göre mukemmel bir hikayeye sahip olan bir oyundu. Bende denemek için aldım ve aslinda bayağıda sardı 4 oturusta falan bitirdim ama bitirdikten sonra hikayesinin beni çok doyurmadigi ve etkilemedigini fark ettim ve belki de sirf bu yüzden TLOU1 gözümde böyle overrated bir oyun gibi gelmeye başladı. Bu konu hakkindaki düşünceleriniz nelerdir?

Ben oyunu 11-12 yaşımda bitirmiştim. Abimle ortak oynadığım için hikayeden bir şey anlamamıştım ama bazı karakterlerin ölmesi bile beni o yaşta etkliyordu. 2. oyunu denemenizi tavsiye ederim.

The Last of Us Part 1 hakkında internetten ve çevremden duyduguma göre mukemmel bir hikayeye sahip olan bir oyundu. Bende denemek için aldım ve aslinda bayağıda sardı 4 oturusta falan bitirdim ama bitirdikten sonra hikayesinin beni çok doyurmadigi ve etkilemedigini fark ettim ve belki de sirf bu yüzden TLOU1 gözümde böyle overrated bir oyun gibi gelmeye başladı. Bu konu hakkindaki düşünceleriniz nelerdir?

Hocam kişiden kişiye göre değişir overrated demek çoğu kişiye göre bu oyun over rated demektir yani oyun çoğu kişiye göre overrated değilse overrated değil demektir sonuç olarak hayır overrated bir oyun değil. Doyurmadıysa 2'yi oynayın ben hiçbirini oynamadım gram alakam yok kardeşimden biliyorum sadece.

Normal bir durum. İyi bir oyun olduğu su götürmez bir gerçek ancak beni de kendine o kadar bağlamamıştı açıkçası.

TLOU hikayesinin harikalığından değil de, karakterleri, harika sunumu ile övülür. Oynanış olarak da tatmin edici vuruş hissiyatı, akıcı animasyonlar ve parçalama efektleri ile yine güzel bir deneyim sunar. Pek de ovverated bir oyun değil.

Ben oyunu 11-12 yaşımda bitirmiştim. Abimle ortak oynadığım için hikayeden bir şey anlamamıştım ama bazı karakterlerin ölmesi bile beni o yaşta etkliyordu. 2. oyunu denemenizi tavsiye ederim.
Hocam çok gençmişsiniz oynadığınızda, üzerinizde kötü bir etki bırakmamıştır umarım oyun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı