The Last of Us Part 1 oynanmalı mı?

Metehan_x

Decapat
Yer
Amasya Merkez
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus dual gtx 1660 super
intel i5 11400f
16 gb kingston ram
512 gb ssd
1 tb hdd
Meslek
Öğrenci
Bulmacalı oyunları pek sevmiyorum. Biraz macera aksiyon seven birisiyim. Mesela RE2'yi sevmedim aşırı bulmaca var diye ve gercekten sıkıcıydı. Spider-Man oyunlarında ise Spider-Man olmadığım zamanlar can sıkmaya başladı, zorla oynadım. Eğer Last of Us'ta bunun gibi bir oyun ise oynamayacağım, sizce oynamalı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir dene bakalım oynanmalı mı acaba. Zevkler ve renkler tartışılmaz.

Bulmacalı oyunları pek sevmiyorum. Biraz macera aksiyon seven birisiyim. Mesela RE2'yi sevmedim aşırı bulmaca var diye ve gercekten sıkıcıydı. Spider-Man oyunlarında ise Spider-Man olmadığım zamanlar can sıkmaya başladı, zorla oynadım. Eğer Last of Us'ta bunun gibi bir oyun ise oynamayacağım, sizce oynamalı mıyım?

Uncherced pişman etmez dua edersin bana

Hocam daha 2 saat oldu oyunu 6.ya bitirdim. Abartı gelebilir haklısınız ben kesinlikle öneriyorum.

Denemeye değer bir oyun ve oldukça güzel. Optimizasyon sorununun olup olmadığını tam olarak bilmiyorum. Önceden aşırı sorunlu oyundu da aradan bayağı bir süre geçti. Düzenledilerse bilmiyorum. Eğer düzenlemişlerse taş gibi oyun olmuştur şimdi.

Denemeye değer bir oyun ve oldukça güzel. Optimizasyon sorununun olup olmadığını tam olarak bilmiyorum. Önceden aşırı sorunlu oyundu da aradan bayağı bir süre geçti. Düzenledilerse bilmiyorum. Eğer düzenlemişlerse taş gibi oyun olmuştur şimdi.

Optimizasyon sorunu yok hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Optimizasyon sorunu yok hocam.

Eğer düzeltildiyse iyi gerçekten. İlk çıktığı zamanlarda aşırı sorunu vardı ve oyunu oynayalı da bayağı oluyor. Optimizasyon sorununun olup olmadığını bu sebepten bilememiştim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı