Sürprizbozan The Last of Us Part 1 sonu hakkında

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bu konuyu daha fazla uzatmamak için daha fazla bir şey söylemek istemiyordum ama kırmızı forumda açıtığım konuda aşırı fazla TLOU P2 gömmek ile ilgili bir sürü cevap gelmesi biraz korkutmaya başladı beni :D

1760723882104.png

1760723894812.png

1760723911896.png

1760723919043.png

Her konuda zaten "Fenarbahçe vs Galatasaray" muhabbetinden farksız kavga var.
O konuları hiç açmayın. Nedir bu takım kavgası anlamıyorum. İkisi de aynı ırktan değiller sanki, öyle davranıyorlar artık. Ben futboldan ve takım tutmaktan anlamam genelde, anlamadığım takdirde bu konudan soğutmayı başarıyorlar.

Bu konuyu daha fazla uzatmamak için daha fazla bir şey söylemek istemiyordum ama kırmızı forumda açıtığım konuda aşırı fazla TLOU P2 gömmek ile ilgili bir sürü cevap gelmesi biraz korkutmaya başladı beni :D

Eki Görüntüle 2589410
Eki Görüntüle 2589411
Eki Görüntüle 2589412
Eki Görüntüle 2589413

Fanboyluktan kaynaklanıyor bu, asla böyle düşünmüyorum. Her yönden çok iyi oyun. Empati yapan birisi zaten öyle söylemlerde bulunmaz. Bu yorumlar kişinin kendisi ile ilgili yani, oyun ile değil.

Eki Görüntüle 2589410
Eki Görüntüle 2589411
Eki Görüntüle 2589412
Eki Görüntüle 2589413
Donanım Arşivin kitlesi daha yaşı küçük bir kitle ve çoğunlukla yeni kullanıcılar görüyorum. Oyüzden dilleride sivri oluyor ve çok iyi süzgeçten geçiremiyorlar.

O konuları hiç açmayın. Nedir bu takım kavgası anlamıyorum. İkisi de aynı ırktan değiller sanki, öyle davranıyorlar artık. Ben futboldan ve takım tutmaktan anlamam genelde, anlamadığım takdirde bu konudan soğutmayı başarıyorlar.
Aynı ırktan değiller hocam, hiç takip etmem ama iki takım içinde "Türk oyuncu yok" kısmına gidiyordu sanırım. Futbol konusunda benimde başım yanık, malum muhabbeti bile edemiyorsun o olmadan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı