Sürprizbozan The Last of Us Part 1 sonu hakkında

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mamistv1

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7600
RX 7800 XT
16 GB DDR5 5600 MHZ Goodram
1 TB M2 SSD Goodram
1 + 1 TB 3,5 HDD Wd Blue ve Segate.
750W 80+ THERMALTAKE
C15 RAMPAGE soğutucu

Samsung A30S
Meslek
Mağaza sahibi
İyi akşamlar. Daha iki saat önce The Last of Us Part 1'i bitirdim. Left Behind ve Part 2'yi daha oynamadım. Bu konuda oyun hakkında spoiler vermeyeceğim ve ben de daha hem Left Behind'ı hem de Part 2'yi oynamadığım için siz de spoiler vermezseniz sevinirim.

Maddi durumlardan kaynaklı oyunu ilk başta crack indirdim ve üç saat böyle oynadım. Oyunun daha üçüncü saatinden oyuna aşık olduğum için crackli oyunu silip para biriktirdikten sonra Steam üzerinden satın almaya karar verdim. Yaklaşık iki hafta boyunca oyunu oynamadım ve bir an önce oyunu satın alıp oynamayı bekledim. Oyun hakkında sürekli hayaller kuruyordum; gerek okulda, gerek ders çalışırken, gerek başka bir aktivite yaparken bu oyunu düşünmeden duramıyordum. Oyunu satın aldıktan sonra bayağı oynadım ve son bölüme kadar oyunu hâlâ daha çok sevdim ama... Ne yazık ki son bölüm benim için hayal kırıklığından başka bir şey olmadı. Daha etkileyici bir son beklerken bana göre aşırı saçma sapan bir son ile karşılaştım (en azından bana göre öyle). Hiç duygusal değildi, ne bir karakter öldü, ne de mutlu sona tam olarak ulaşıp tadını çıkarabildik. Sizin oyunun son bölümü hakkındaki düşünceleriniz nedir? Sizce gerçekten de oyunun son bölümü iyi değil mi yoksa ben haftalarca oyunun hayalini kurup gözümde çok büyük bir şey beklediğim için mi bana böyle geldi?

Biraz fazla beklentiye girmişsiniz fakat bende "ne yani bu final miydi" gibi bir tepki vermiştim oynarken.

Tam olarak aynısı. Oyun bitince Steam'den sağ alta "Part 1'i bitir " başarımını almasaydım oyunun bittiğine inanmazdım.

İyi akşamlar. Daha iki saat önce The Last of Us Part 1'i bitirdim. Left Behind ve Part 2'yi daha oynamadım. Bu konuda oyun hakkında spoiler vermeyeceğim ve ben de daha hem Left Behind'ı hem de Part 2'yi oynamadığım için siz de spoiler vermezseniz sevinirim.

Maddi durumlardan kaynaklı oyunu ilk başta crack indirdim ve üç saat böyle oynadım. Oyunun daha üçüncü saatinden oyuna aşık olduğum için crackli oyunu silip para biriktirdikten sonra Steam üzerinden satın almaya karar verdim. Yaklaşık iki hafta boyunca oyunu oynamadım ve bir an önce oyunu satın alıp oynamayı bekledim. Oyun hakkında sürekli hayaller kuruyordum; gerek okulda, gerek ders çalışırken, gerek başka bir aktivite yaparken bu oyunu düşünmeden duramıyordum. Oyunu satın aldıktan sonra bayağı oynadım ve son bölüme kadar oyunu hâlâ daha çok sevdim ama... Ne yazık ki son bölüm benim için hayal kırıklığından başka bir şey olmadı. Daha etkileyici bir son beklerken bana göre aşırı saçma sapan bir son ile karşılaştım (en azından bana göre öyle). Hiç duygusal değildi, ne bir karakter öldü, ne de mutlu sona tam olarak ulaşıp tadını çıkarabildik. Sizin oyunun son bölümü hakkındaki düşünceleriniz nedir? Sizce gerçekten de oyunun son bölümü iyi değil mi yoksa ben haftalarca oyunun hayalini kurup gözümde çok büyük bir şey beklediğim için mi bana böyle geldi?
Yani, The Last of Us Part 1’in sonunda Ellie’yi hastaneden kurtarıyoruz. Aslında aşıyı Ellie’yi öldüreceğini falan öğreniyoruz ve hastanedeki herkesi katlederek Ellie’yi kurtarıp çıkıyoruz. Tommy’nin kasabasına yerleşiyoruz. Buradaki son bence yeterli ve güzel bir son.

Ben oyun hakkında bolca spoiler yemiştim zaten. Son kısmı, oyunun ortası zannettiğim için ayrı bir ironik duruma düştüm. Bariz şekilde "Devamı gelicek." anlamında son yapmışlar zaten, bir dizinin sezon finali misali.

Part 1'in sonu bence gayet iyiydi. Kızını kaybetmiş Joel'in oyun boyunca Ellie ile beraber dolaşırken bağ kurması ve sonda tekrar kaybetme korkusu yaşaması. Bundan dolayı ona yalan söyledi. Oyun bunu zaten iyi sunuyor. Siz hikayenin kırılma noktası gibi bir yer beklemişsiniz birisi ölmedi falan diyorsunuz. O final sahnesinden sonra yaşanan belirsizlik şimdi ne yapacaklar hissi güzeldi.

Ben oyun hakkında bolca spoiler yemiştim zaten. Son kısmı, oyunun ortası zannettiğim için ayrı bir ironik duruma düştüm. Bariz şekilde "devamı gelecek." anlamında son yapmışlar zaten, bir dizinin sezon finali misali.

Oyunu sitelerden baktığımda 13 saat civarında biteceği yazıyordu. Ben daha oyunun 9. saatinde olduğum için bende hala daha devam edecek diye düşünmüştüm. Asla o sahnenin final olabileceği aklımdan bile geçmedi.

Bence final bölümü gayet iyi bir sondu, part2'yle birleştirmek için böyle bir son yaptıklarını düşünüyorum.

Oyunu sitelerden baktığımda 13 saat civarında biteceği yazıyordu. Ben daha oyunun 9. saatinde olduğum için bende hala daha devam edecek diye düşünmüştüm. Asla o sahnenin final olabileceği aklımdan bile geçmedi.
O sitelerden baktığımız saatler ortalama değerler. Oyunu yavaş oynayan var, hızlı oynayan var. Sürekli kaç saat kaldı diye bakmak gereksiz yere deneyimi zedeler diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı