Komik olan PS5 de toplam 16GB RAM var aynı zamanda VRAM olarak kullanılıyor. PS5 de 16 GB hem RAM hem VRAM olarak yeterken16GB RAM 8GB VRAM'İ olan birini düşündüğünüzde yetmiyor. Bellek miktarı %50'den fazla olmasına rağmen yetmiyor. Sonra da bazı arkadaşlar "yEni sTanDaRt bU 32GB eğhEĞe" yapıyor
Dostlar, oyun süper buna bir lafım yok, ama çok kotu portlamışlar abi. Yani bakın oyunun hikayesine başlamadan, 4 kere coktu hani cidden şakam yok rezalet bir optimizasyon söz konusu ve beklenmeli.
Dostlar, oyun süper buna bir lafım yok, ama çok kotu portlamışlar abi. Yani bakın oyunun hikayesine başlamadan, 4 kere coktu hani cidden şakam yok rezalet bir optimizasyon söz konusu ve beklenmeli.
Yani gelmiş geçmiş en iyi oyunlardan birini bu şekilde remake yapmak da başarı ister. Hayır böyle performans alacaksak emülatör ile 2013 versiyonunu oynayalım aynı şey.
Vallaha hocam Steam topluluğu ve incelemeleri gezerseniz ciddi olanları görürsünüz. Ciddi şekilde oyun problemli değil sizin sistemler çöp kurtulun artık şu RX580'lerden gibi konular var.
Vallaha hocam Steam topluluğu ve incelemeleri gezerseniz ciddi olanları görürsünüz. Ciddi şekilde oyun problemli değil sizin sistemler çöp kurtulun artık şu RX580'lerden gibi konular var.
RX 580'den kurtulsan bugünkü ekürisi 6600 XT, 1060'ın da 3060. Sanırsın bu kartlar rahatça akabiliyor altını Ryzen 5700X ve 32 GB RAM ile doldurmadan.
Asıl sorun burada bak VRAM'i at kenara 8 GB yine akar ama 8 çekirdek ve 32 GB RAM altında direkt sorun yaşıyor. 6/12 işlemcinin %100 kullanıldığı nerede görülmüş?
Gölgelendiricileri sabredip bekledikten sonra bugün girip sorunsuz oynadım biraz tabi manyak gibi VRAM kullanması ve fps düşüklüğü sorunları var. 80-90 FPS ultra ayarlarda alıyorum bazı yerlerde 70'lere düşüyor ani FPS düşüşleri de var bazı sahnelerde. Neyse ki oynanıyor öyle yada böyle.
Yani gelmiş geçmiş en iyi oyunlardan birini bu şekilde remake yapmak da başarı ister. Hayır böyle performans alacaksak emülatör ile 2013 versiyonunu oynayalım aynı şey.
RTX 3060. Benchmark videosu çektim fakat paylaşamıyorum şu an. DLSS ile 45-80 arası, DLSS olmadan 35-65 arası oynuyorum Ultra ayarlarda. Çökme vs. bir şey olmadı, tek sıkıntı işlemci sıcaklığıydı o 85 dereceyi gördü.