Bir tek benim için sorunsuz çalışıyor oyun herhalde. 12 GB VRAM'den dolayı sanırım. Ultra ayarlarda 1080p 60-70FPS oynuyorum.
Ekran kartınız ne acaba?
Bir tek benim için sorunsuz çalışıyor oyun herhalde. 12 GB VRAM'den dolayı sanırım. Ultra ayarlarda 1080p 60-70FPS oynuyorum.
Ultra ayarlarda 60-70 verip 12GB olan tek kart RTX 3060 şu anlık.Ekran kartınız ne acaba?
Bu da forum kuralları gereği söyleyemeyeceğim cümleleri hak eden insalara örnek.
4090 ile oynuyor ve awesome port diyor.
Dostlar, oyun süper buna bir lafım yok, ama çok kotu portlamışlar abi. Yani bakın oyunun hikayesine başlamadan, 4 kere coktu hani cidden şakam yok rezalet bir optimizasyon söz konusu ve beklenmeli.
Vallaha hocam Steam topluluğu ve incelemeleri gezerseniz ciddi olanları görürsünüz. Ciddi şekilde oyun problemli değil sizin sistemler çöp kurtulun artık şu RX580'lerden gibi konular var.O yorumda ironi yapılmış, ciddi değil.
Vallaha hocam Steam topluluğu ve incelemeleri gezerseniz ciddi olanları görürsünüz. Ciddi şekilde oyun problemli değil sizin sistemler çöp kurtulun artık şu RX580'lerden gibi konular var.
O yorumda ironi yapılmış, ciddi değil.
Yani gelmiş geçmiş en iyi oyunlardan birini bu şekilde remake yapmak da başarı ister. Hayır böyle performans alacaksak emülatör ile 2013 versiyonunu oynayalım aynı şey.
RTX 3060. Benchmark videosu çektim fakat paylaşamıyorum şu an. DLSS ile 45-80 arası, DLSS olmadan 35-65 arası oynuyorum Ultra ayarlarda. Çökme vs. bir şey olmadı, tek sıkıntı işlemci sıcaklığıydı o 85 dereceyi gördü.Ekran kartınız ne acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.