The Last of Us Part 1 Steam'de 1282 incelemede %40 olumlu aldı

Son zamanlarda çıkan oyunlarda absürt şekilde 15 16gb ram kullanımı var ki anlamsız. Mesela bir oyuna 16 gb ram hala günümüz için yeterli ancak sen ne yapıyorsun da 16 gb ramden 15.5 ini kullanıyorsunuz ? Bu durum droba da sebeb oluyor ki bir de halihazırda kötü optimizasyonla çıkan oyunlar vram kullanımı da saçma şekilde yüksek oluyor.
Uzun lafın kısası bir oyunda her şeyden önce optimizasyon olmalı..

Benim 3050 Ti mobil ile güzel bir bakıştık. Önümüzdeki günlerde indirip oynamayı deneyeceğim bakalım. Bilgisayarın buna cevabı ne olacak kim bilir...

Onlar oynasın daha düşük sistemler izlesin kafası bu da. O zaman sistem gereksinimlerinde 3060 altı kart sahipleri denemesin deselerdi? Komiksiniz vallahi.

Az yukarıda 3070 ile oynayamadığından bahsediyor millet, hatta daha demin incelemelerde 3060 ile problem yaşayan gördüm. Oyunu satın alıp oynayacak olsam ağladım derim fakat zaten Playstation'da platinlediğim için satın almadım da.

RE Engine aşırı underrated ya. Keşke daha çok oyun kullansa, son dönemde çıkan tüm RE oyunları + Devil May Cry 5 hepsi mükemmel optimizasyon ile çıktı.

Ben müşteriye küfür niyetinde çıkardıkları oyunu isterse dünyanın en iyi oyunu olsun oynamayı veririm. 75 GB indirdim anında sildim bu rezillikleri görünce. Aylardır bekliyordum bir de.
Beklenti + ön sipariş ekstra koyuyor insana valla.

RE Engine aşırı underrated ya. Keşke daha çok oyun kullansa, son dönemde çıkan tüm RE oyunları + Devil May Cry 5 hepsi mükemmel optimizasyon ile çıktı.
Her anlamda iyi iş çıkarması bir yana her oyunda üstüne ufak ufak koyarak güncelliğini de korumayı başarıyor. RE7 ile RE4'ün aynı motorda yapılmış olması biraz şaşırtıyor insanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…