The Last of Us Part 1 Steam'de 1282 incelemede %40 olumlu aldı

• Konuyu başlatan 490836
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 203
  • Görüntüleme 15.267
Oyun %36 ile çoğunlukla olumsuz durumuna düşmüş. Last of Us 2 olsa senaryoya laf ettiler diye şaşırmazdım fakat Last of Us 1 olunca kırmızı olumsuz yazısını görmek şaşırtıyor insanı.

Steam başarımları gelmiyor bana oyunda. Var mı bu tarz sorun yaşayan?
Oyunda öyle çok fazla başarım düşmüyor. Belki başarıyı almak için gerekli şeyi yapmamışsınızdır.

R3 3100 RX580 8GB ile 40+ FPS alıyorum, oyun şuan yağ gibi olmasa da akıyor ama ekrana sürekli "Lütfen Bekleyiniz" diye bir uyarı çıkıyor. Çözemedim bunu.

Harbi mi indireyim bari güzel oyuna benziyor.
Oyun güzel fakat optimizasyon çöp. Üstüne bu oyunda korsan koruma yazılımı(Denuvo vb.) olmadığı için korsan versiyonu ile orijinal versiyonu arasında performans farkı da olmayacaktır.

Aşağıdaki görselin hayalini kurardım. Ama incelemeler bölümünde "Son Derece Olumlu" ile.
IMG_20230328_233609.jpg

Samimi söylüyorum hiçbir oyunu hatta çoğu şeyi böyle beklemedim. Benim için bir oyundan daha fazlası, beni çok etkileyen bir deneyimdir The Last of Us. Yere göğe sığdırılamayan bütün oyunları elden geçirdim ama bu oyunun sadece bilgisayara çıkma haberi kadar mutlu etmediler beni. (Birkaç tanesi hariç.) Hatta bunu oyunlarla sınırlı bırakmayıp işin içine birçok filmi, diziyi, kitabı, müziği katabilirim. Büyük bir hayal kırıklığı benim için, umarım oynanır seviyeye getirirler kısa sürede.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı