The Last of Us Part 1 Steam'de 1282 incelemede %40 olumlu aldı

• Konuyu başlatan 490836
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 203
  • Görüntüleme 15.569
Son zamanlarda çıkan oyunlarda absürt şekilde 15 16gb ram kullanımı var ki anlamsız. Mesela bir oyuna 16 gb ram hala günümüz için yeterli ancak sen ne yapıyorsun da 16 gb ramden 15.5 ini kullanıyorsunuz ? :D Bu durum droba da sebeb oluyor ki bir de halihazırda kötü optimizasyonla çıkan oyunlar vram kullanımı da saçma şekilde yüksek oluyor.
Uzun lafın kısası bir oyunda her şeyden önce optimizasyon olmalı..

Benim 3050 Ti mobil ile güzel bir bakıştık. Önümüzdeki günlerde indirip oynamayı deneyeceğim bakalım. Bilgisayarın buna cevabı ne olacak kim bilir...

@490836 Sadece sistem gereksinimleri yüksek, problem yok. Harika iş başarmışlar gibi bir şey de söylediğimi hatırlamıyorum. Sistemi iyi olanlar çatır çutur oynuyor, sistemininiz kaldırmıyor diye bu kadar ağlamınızı anlamıyorum. Sistemi iyi olanlar çatır çutur oynuyor, özellikle RTX 3060 ve üstü.
Onlar oynasın daha düşük sistemler izlesin kafası bu da. O zaman sistem gereksinimlerinde 3060 altı kart sahipleri denemesin deselerdi? Komiksiniz vallahi.

@490836 Sadece sistem gereksinimleri yüksek, problem yok. Harika iş başarmışlar gibi bir şey de söylediğimi hatırlamıyorum. Sistemi iyi olanlar çatır çutur oynuyor, sistemininiz kaldırmıyor diye bu kadar ağlamınızı anlamıyorum. Sistemi iyi olanlar çatır çutur oynuyor, özellikle RTX 3060 ve üstü.
Az yukarıda 3070 ile oynayamadığından bahsediyor millet, hatta daha demin incelemelerde 3060 ile problem yaşayan gördüm. Oyunu satın alıp oynayacak olsam ağladım derim fakat zaten Playstation'da platinlediğim için satın almadım da.

Bu sene ayrı bir problem var. Forspoken, Hogwarts Legacy, Dead Space vb. bir çok oyun ya teknik ya da optimizasyon anlamında iyi iş başaramadı. Bir Atomic Heart bir de Resident Evil 4 iyi iş çıkardı. Resident Evil 4 ise tamamen RE Engine sayesinde başarılıydı.
RE Engine aşırı underrated ya. Keşke daha çok oyun kullansa, son dönemde çıkan tüm RE oyunları + Devil May Cry 5 hepsi mükemmel optimizasyon ile çıktı.

RE Engine aşırı underrated ya. Keşke daha çok oyun kullansa, son dönemde çıkan tüm RE oyunları + Devil May Cry 5 hepsi mükemmel optimizasyon ile çıktı.
Her anlamda iyi iş çıkarması bir yana her oyunda üstüne ufak ufak koyarak güncelliğini de korumayı başarıyor. RE7 ile RE4'ün aynı motorda yapılmış olması biraz şaşırtıyor insanı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı