The Last of Us Part 1 Steam'de 1282 incelemede %40 olumlu aldı

• Konuyu başlatan 490836
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 203
  • Görüntüleme 15.552
Hiç beklemezdim açıkçası, PS tarafının PC portları hep iyi oluyordu + çıkışı 1 ay ertelediler.

Evet Spider-Man'ı çıktığı saat oynadım ve 0 hata almıştım AMD Ryzen 4900h + NVIDIA GTX1660 Ti'lı sistemimde.

Bir de oyunda yeni bir alana girince oyun duruyor yükleme çıkıyor bitince devam ediyoruz bu daha çok can sıkıcı 2023 hem de.
PS3 versiyonunda bile böyle bir şey görmemiştim ben. Naughty Dog oyunları Uncharted 1'den beri hep eğer ara sahneleri geçmezsen kesintisiz ilerleyecek şekilde işliyor.

Ertelenmesinin sebebini hepimizi "Dizinin bitimine denk getirmeye çalışıyorlar" diye yorumlamıştık, Sony'nin PC Portunda sıkıntı olacağını düşünmemiştik ama adamlar harbiden optimizasyonu beceremediklerinden ertelemişler ve bu 1 aylık süre onlara yetmemiş gibi duruyor. Yine de zamanla adam ederler, biraz beklemek lazım. Zaten artık oyunları (türkiye için konuşmuyorum) çıkmadan almak büyük kumar oldu. Cyberpunk gibi örnekler artık sıradanlaştı, o yüzden çok uzun süredir PC'de taptaze oyunlara girişmiyorum ve tavsiye de ederim. Çoğu oyunun ilk 1 ayı oyuncuları tester olarak kullanıyor yapımcılar.

@490836 Sadece sistem gereksinimleri yüksek, problem yok. Harika iş başarmışlar gibi bir şey de söylediğimi hatırlamıyorum. Sistemi iyi olanlar çatır çutur oynuyor, sistemininiz kaldırmıyor diye bu kadar ağlamınızı anlamıyorum. Sistemi iyi olanlar çatır çutur oynuyor, özellikle RTX 3060 ve üstü.

Ertelenmesinin sebebini hepimizi "Dizinin bitimine denk getirmeye çalışıyorlar" diye yorumlamıştık, Sony'nin PC Portunda sıkıntı olacağını düşünmemiştik ama adamlar harbiden optimizasyonu beceremediklerinden ertelemişler ve bu 1 aylık süre onlara yetmemiş gibi duruyor. Yine de zamanla adam ederler, biraz beklemek lazım. Zaten artık oyunları (türkiye için konuşmuyorum) çıkmadan almak büyük kumar oldu. Cyberpunk gibi örnekler artık sıradanlaştı, o yüzden çok uzun süredir PC'de taptaze oyunlara girişmiyorum ve tavsiye de ederim. Çoğu oyunun ilk 1 ayı oyuncuları tester olarak kullanıyor yapımcılar.
Bu sene ayrı bir problem var. Forspoken, Hogwarts Legacy, Dead Space vb. bir çok oyun ya teknik ya da optimizasyon anlamında iyi iş başaramadı. Bir Atomic Heart bir de Resident Evil 4 iyi iş çıkardı. Resident Evil 4 ise tamamen RE Engine sayesinde başarılıydı.

Bu trollük değil bence, özellikle Türkiye şartlarında PS almayı rüyasında bile göremeyecek çok insan var. PC'ye gelmeseydi hiç GOW oynamayabilirdim mesela. Oyunlar bozuk mozuk yeter ki gelsin diye bakıyor onlar.
Ben müşteriye küfür niyetinde çıkardıkları oyunu isterse dünyanın en iyi oyunu olsun oynamayı veririm. 75 GB indirdim anında sildim bu rezillikleri görünce. Aylardır bekliyordum bir de.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı