The Last of Us Part 2 PC Portu yakında duyurulabilir

Sonunda çıkıyor ya ne kadar beklediğim umurumda değil çıktığı ilk gün almayı deneyeceğim.
Ocak ayında muhtemelen ön satın almaya açılacak. (Tabii böyle bir söylenti yok bu sadece benim tahminim) Daha ucuz fiyatlı olacaktır. Eğer korsan kullanmıyorsanız, kesin satın alacaksanız ön satın almaya açıldığında satın almanızı öneririm.

Ocak ayında muhtemelen ön satın almaya açılacak. (tabii böyle bir söylenti yok bu sadece benim tahminim) daha ucuz fiyatlı olacaktır. Eğer korsan kullanmıyorsanız, kesin satın alacaksanız ön satın almaya açıldığında satın almanızı öneririm.

Büyük ihtimalle alacağım ama fiyatı ne kadar olacak tam kestiremiyorum.

Ocak ayında muhtemelen ön satın almaya açılacak. (tabii böyle bir söylenti yok bu sadece benim tahminim) daha ucuz fiyatlı olacaktır. Eğer korsan kullanmıyorsanız, kesin satın alacaksanız ön satın almaya açıldığında satın almanızı öneririm.

30 Ocak günü Spider-Man 2 PC çıkışını gerçekleştirecek ve 4 hafta kaldı çıkmasına henüz daha ön sipariş açılmadı, ocak ayında Spider-Man 2 ön sipariş açılır şubat gibi ise TLOU part 2 on sipariş açarlar diye düşünüyorum.

TLOU part 2 için para biriktiriyorum merakla beklediğim tek Sony oyunu.

30 Ocak günü Spider-Man 2 PC çıkışını gerçekleştirecek ve 4 hafta kaldı çıkmasına henüz daha ön sipariş açılmadı, ocak ayında Spider-Man 2 ön sipariş açılır şubat gibi ise TLOU part 2 on sipariş açarlar diye düşünüyorum.

Bende Spider-Man 2'yi deli gibi bekliyorum hocam The Last of Us Part 2 yide tabii ki de 2025 Mali raporu vs olduğundan ön siparişe açılmadı sanırım.

Bende Spider-Man 2'yi deli gibi bekliyorum hocam The Last of Us Part 2 yide tabii ki de 2025 Mali raporu vs olduğundan ön siparişe açılmadı sanırım.

Spider-Man 2 beklentim yok bu oyun yerine şansımı AC shadows ve TLOU part 2'den yana kullanacağım.

Diğer PC gelen oyunlardan keyif alamadım nedense 2. oyun o kadar para veremem ama ileride indirimde düşünülür.

Ocak ayında muhtemelen ön satın almaya açılacak. (Tabii böyle bir söylenti yok bu sadece benim tahminim) Daha ucuz fiyatlı olacaktır. Eğer korsan kullanmıyorsanız, kesin satın alacaksanız ön satın almaya açıldığında satın almanızı öneririm.

Steam'de birisi Sony'nin Spider-Man ve Last of Us'ın ön satışları 2025'in kâr marjına yansısın diye Ocak'ta ön siparişleri açacağını söylemiş.
Şöyle bir baktığımızda da Last of Us Part 1 çıkışına 2-3 ay kala, Spider-Man'in ilk iki oyunu da çıkışına 3 hafta kala ön siparişe açılmış. Steam kış indirimleri bittikten 1 gün sonra ya da 1 hafta sonra Spider-Man ön siparişe açılır. Sony genelde ön siparişleri ve oyunların çıkışını Perşembe ya da Cuma gününe ayarlıyor.

Steam'de birisi Sony'nin Spider-Man ve Last of Us'ın ön satışları 2025'in kâr marjına yansısın diye Ocak'ta ön siparişleri açacağını söylemiş.
Şöyle bir baktığımızda da Last of Us part 1 çıkışına 2-3 ay kala, Spider-Man'in ilk iki oyunu da çıkışına 3 hafta kala ön siparişe açılmış. Steam kış indirimleri bittikten 1 gün sonra ya da 1 hafta sonra Spider-Man ön siparişe açılır. Sony genelde ön siparişleri ve oyunların çıkışını perşembe ya da cuma gününe ayarlıyor.

Daha bekleyeceğiz yani :D

Spider-Man 2 beklentim yok bu oyun yerine şansımı AC shadows ve TLOU part 2'den yana kullanacağım.

Diğer PC gelen oyunlardan keyif alamadım nedense 2. oyun o kadar para veremem ama ileride indirimde düşünülür.

AC shawdowsa bende şans vermek istiyorum az da olsa iyi bir şey çıkacak gibi bende alacağım sanırım.

Bende sabırsızlıkla bekliyorum. 60 doları yapıştırıp alacağım.

Desktop Screenshot 2024.12.27 - 20.06.00.30.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı