Hocam Eneba ve Kinguin sık key aldığım siteler. Başıma herhangi kötü bir deneyim gelmediği için destek konusundaki tutumlarını bilmiyorum, fakat Türk bir sitede aldığım keyde problem çıkmıştı sonrasında benden Steam hesabının bana ait olduğuna dair bir kaç bilgi ve resim istediler, aynı zamanda keyi yazdığım ve hata aldığım kısmın görüntüsünü istediler sonrasında inceleyip yeni key vermişlerdi, tahminimce burdada süreç aynı şekilde işler.Almayı düşünüyordum da ondan soruyorum daha önce alışveriş yaptınız mı hocam, bir sorunla karşılaşırsak çözüme kavuşturuyorlar mı?
Bir de 38 uygun duruyor aslında ama acaba steamde indirim alarak 40 dolar altına inmesi kaç ayı bulur ona göre almayı düşünüyorum. Tahminimce 1 yıldan önce düzgün bir indirim almaz.
İndirim ne zaman gelir bilemiyorum, önümüzde yaz indirimi var oda 26 Haziranda.
Ek olarak başka alışveriş yaptığım yerde Gameship. Önceden kendi uygulamaları vardı şimdi tamamen site odaklı çalışmaya başladılar, almak istediğiniz oyunu alıyorsunuz ve oyunu size %20 indirimli olarak hediye atıyor eşleştiğiniz biri. Site aracılık ediyor. Orda da 1582 TL ye denk geliyor.