The Last of Us Part 2 yüksek grafik ayarında oyundan atıyor

rexthe

Yoctopat
RAM
16 GB
Ekran kartı
rx6800
İşlemci
5 5600
Merhaba, The Last of Us Part 2'yi yeni yükledim ama sadece düşük grafik ayarında oynanabiliyor. Orta ve üstü grafik ayarında direkt atıyor ve şunu gösteriyor.

1748128237855.png

Ekran kartım AMD RX6800 işlemcim de 5 5600 ve bunun yüksek ayarda oynayabilmem için yettiğini düşünüyorum. Sürücülerim güncel. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, The Last of Us Part 2'yi yeni yükledim ama sadece düşük grafik ayarında oynanabiliyor. Orta ve üstü grafik ayarında direkt atıyor ve şunu gösteriyor.

Eki Görüntüle 2498363

Ekran kartım AMD RX6800 işlemcim de 5 5600 ve bunun yüksek ayarda oynayabilmem için yettiğini düşünüyorum. Sürücülerim güncel. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Anormal bir sıcaklık oluşuyor olabilir belki, yada VRAM ile alakalı bir sorun olabilir mi?

Eki Görüntüle 2498363

Başka Sony oyunlarının PC portunda bu hatayı alıyordum bende ara sıra, ancak açar açmaz hata alan ile hiç karşılaşmadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı