Oyun The Last of Us: Part I - Etail'de 475 TL!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben şimdi burada bu oyun çok güzel diyeceğim Sony bu işi beceriyor diyeceğim sonra beni eleştircekler hemen :D neyse bence yılın ilk 10 oyunu arasına çok rahat girecek bir yapıdır kendisi alın oynayın oynatın PC'ye oyun çıkartan Sony minnettarız teşekkürler.
Eleştirmek için değil de, remake yapılmasını mantıklı buluyor musunuz acaba? Zaten PS3 versiyonu bile oynanabilir olmasına rağmen üstüne PS4 Remastered versiyonu olan bir oyunun. Hadi diyelim yaptın, bari yeniden yapmanın özgürlüğünden faydalanıp biraz mekanları değiştir, part2'deki gibi çeşitli derin bir oynanış getir. Hikayeye üç beş dokunuş, ekleme vs. Anca kıyafet değiştirme getirmişler. Zaten tam fiyattan çıkması ayrı saçma ama Sony'den de başka türlüsünü pek beklemiyorum o sıkıntı değil.

Eleştirmek için değil de, remake yapılmasını mantıklı buluyor musunuz acaba? Zaten PS3 versiyonu bile oynanabilir olmasına rağmen üstüne PS4 Remastered versiyonu olan bir oyunun. Hadi diyelim yaptın, bari yeniden yapmanın özgürlüğünden faydalanıp biraz mekanları değiştir, part2'deki gibi çeşitli derin bir oynanış getir. Hikayeye üç beş dokunuş, ekleme vs. anca kıyafet değiştirme getirmişler. Zaten tam fiyattan çıkması ayrı saçma ama Sony'den de başka türlüsünü pek beklemiyorum o sıkıntı değil.

Hocam remake yapılmasını mantıklı buluyorum ama daha önce bu oyunu oynamış birisi olsam sanırsam almazdım ama PC kullanıcısı olarak TR dublaj versiyonlu oynamak çok cazip geliyor bana yanılmıyorsam hikayesi vs. çok iyi diye biliyorum hatta dizisi çekiliyor sizi de çok iyi anlıyorum piyasada Remastered deyip oyunu 1 tık HD yapıp büyük paralara satanlarda var Sony'nin hakkını yiyemem en azından TR dublaj desteği bile sunması yeterli bana 1.ci oyunu daha önce oynamadığım için bir şey diyemeyeceğim yalnız grafiklerde dokunuşlar var daha kaliteli duruyor ayrıca sizin dediğiniz gibi ufak birkaç detay siz PS kullanıcı olarak haklı oluyorsunuz ama PC kullanıcısı olarak biz çok mutluyuz çünkü ilk defa böyle bir oyunu TR dublaj şekilde deneyimleyeceğiz :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı