Oyun ETail'de The Last of Us Deluxe 699 TL

1698580148481.png

Lastetail kodunu kullanın.

Bu sitelerin çalışma mantığı ve Steam'in çalışma mantığını açıklayayım size. Önce Steam'le başlayalım.
Steam'de bir firma oyununu yayınlayabilir. Bu oyun her satın alındığında paranın %30'u Steam'e %70'i oyunu satan firmaya gider.
eTail vb. sitelerde ise site gidip oyunu yayınlayan şirketten(burada bu Sony oluyor) oyunu temin eder ve temin ederken para öder. Sonra kendini kâra sokacak bir miktar belirleyip oyunu satar.
Yani oyunu ETail'den de alsanız, Steam'den de alsanız paranın çoğunluğu oyunu yayınlayan şirkete gider. Zaten öbür türlü çalıntı key vs. olurdu ve illegale girerdi.

Deluxe paketin tek farkı normalde oyunu bir kez bitirince açılan hileler, kostümler, oyun modları, filtreler yani kısaca oynanış değiştiriciler gibi şeylere oyunu bitirmeden önce erişmenizi sağlıyor.

Çok sağ olun hocam bilgilenmiş oldum:D

Ulan ben 1100 TL verdim steame:D

Normalde Deluxe paketinin daha pahalı olması lazım fakat site böyle bir fiyatlandırma yapmış.

Steam sayfasında yazana göre Standart versiyona ek şunları içeriyor.

'' The Last of Us™ Part I Dijital Deluxe Sürüm şunları içerir:

-The Last of Us tek oyunculu hikâye modu ve Left Behind ana hikâye öncesi bölümü

-Şu oyun içi ögeler erkenden açılır:
-Artırılmış Üretim Hızı Yeteneği
-Artırılmış İyileşme Hızı Yeteneği
-9mm Cephane Doldurma Hızı Artırma Geliştirmesi
-Tüfek Şarjörü Kapasitesi Artırma Geliştirmesi
-Patlayıcı Oklar Oynanış Düzenleyicisi
-Koyu Mavi Filtresi
-Speedrun Modu
-Altı Silah Kaplaması: Siyah Altın 9mm Tabanca, Gümüş İşlemeli 9mm Tabanca, Kauçuk Taktiksel Pompalı Tüfek, Yontulmuş Meşe Pompalı Tüfek, Kar Beyazı Yay, Karbon Siyahı Yay ''

Yani Deluxe paketi alarak Standart içeriğe sahip olacaksınız, artı bu içeriklere. Hem de Standart versiyondan daha ucuz bir şekilde. ( İndirim kodu ile daha da uyguna geliyor )
Çok gerekli şeyler mi bilmiyorum. Oyunu oynayan arkadaşlar daha iyi bilecektir fakat daha iyi bir paket, daha ucuza satılıyor.
hocam şimdi deluxe alınca standartta geliyor anladığım kadarıyla sonra sadece dlc si gelmiş olmasın xd boşa para gitmesin yani

Hocam çok net ve kısa açıklayayım sizin için.

Şimdi Standart versiyonda sadece oyun var, başka hiç bir şey yok.

Deluxe pakette ise hem Standart versiyonda ki oyun hem de listede ki diğer ürünler var.

-Artırılmış Üretim Hızı Yeteneği.
-Artırılmış İyileşme Hızı Yeteneği.
-9mm Cephane Doldurma Hızı Artırma Geliştirmesi.
-Tüfek Şarjörü Kapasitesi Artırma Geliştirmesi.
-Patlayıcı Oklar Oynanış Düzenleyicisi.
-Koyu Mavi Filtresi.
-Speedrun Modu.
-Altı Silah Kaplaması: Siyah Altın 9mm Tabanca, Gümüş İşlemeli 9mm Tabanca, Kauçuk Taktiksel Pompalı Tüfek, Yontulmuş Meşe Pompalı Tüfek, Kar Beyazı Yay, Karbon Siyahı Yay.

Kısaca Deluxe paket hem oyunu veriyor, hem de ekstra öğeler ve Standart versiyondan daha ucuz.

Bu sitelerin çalışma mantığı ve Steam'in çalışma mantığını açıklayayım size. Önce Steam'le başlayalım.
Steam'de bir firma oyununu yayınlayabilir. Bu oyun her satın alındığında paranın %30'u Steam'e %70'i oyunu satan firmaya gider.
Etail vb. sitelerde ise site gidip oyunu yayınlayan şirketten(Burada bu Sony oluyor) oyunu temin eder ve temin ederken para öder. Sonra kendini kâra sokacak bir miktar belirleyip oyunu satar.
Yani oyunu Etail'den de alsanız, Steam'den de alsanız paranın çoğunluğu oyunu yayınlayan şirkete gider. Zaten öbür türlü çalıntı key vs. olurdu ve illegale girerdi.

Deluxe paketin tek farkı normalde oyunu bir kez bitirince açılan hileler, kostümler, oyun modları, filtreler yani kısaca oynanış değiştiriciler gibi şeylere oyunu bitirmeden önce erişmenizi sağlıyor.
Bu sitelerin çalışma şekli veya neye göre key satın alıp satma mantığı var mı peki ? Mesala etail gibi key satıcıların bu işten herhalde asgari ücret kazançları yoktur. Mesela oyun steamde 1000 tlyken key satıcılarında yüzde 30luk dilimde dahil mesela 500 tl. Bu fiyattan neye göre kazanç sağlıyorlar. Ben hala bu kısmı anlayamadım. Oyunu 500 tl yerine 550 tl den koyabilir mi mesela ?
Birde neye göre bir firma key satıcılığı görevini üstlenebilir ? Benim tr de bildiğim bir etail var birde playstore.

Bu sitelerin çalışma şekli veya neye göre key satın alıp satma mantığı var mı peki ? Mesala etail gibi key satıcıların bu işten herhalde asgari ücret kazançları yoktur. Mesela oyun steamde 1000 tlyken key satıcılarında yüzde 30luk dilimde dahil mesela 500 tl. Bu fiyattan neye göre kazanç sağlıyorlar. Ben hala bu kısmı anlayamadım. Oyunu 500 tl yerine 550 tl den koyabilir mi mesela?
Steam'den daha ucuz olmasının 2 sebebi var.
1. sebep: Keyler oyun zamlanmadan önce alınmıştır. Yani oyun Steam'de 1100TL'dir fakat satıcı site elindeki keyleri oyun 600TL'yken almıştır ve o yüzden 600TL'den satıyordur.
2. sebep: Steam %30 komisyon alırken bu siteler muhtemelen daha az kâr koyuyordur kendine. O yüzden oyunu yayınlayan şirket bunlara oyunu daha ucuza veriyordur.
Birde neye göre bir firma key satıcılığı görevini üstlenebilir ? Benim tr de bildiğim bir etail var birde playstore.
Bu benim de bilmediğim bir konu.

Steam'den daha ucuz olmasının 2 sebebi var.
1. sebep: Keyler oyun zamlanmadan önce alınmıştır. Yani oyun Steam'de 1100TL'dir fakat satıcı site elindeki keyleri oyun 600TL'yken almıştır ve o yüzden 600TL'den satıyordur.
2. sebep: Steam %30 komisyon alırken bu siteler muhtemelen daha az kâr koyuyordur kendine. O yüzden oyunu yayınlayan şirket bunlara oyunu daha ucuza veriyordur.

Bu benim de bilmediğim bir konu.
Anladım teşekkür ediyorum cevaplar için. Bende 1 senedir voidu gamebillet gibi siteleri kullanıyordum ki şimdiye kadar bir sorunla karşılaşmadım. Ancak son bir aydır bu iki sitede ne nays kartım ne de papara kartım çalışmıyor. Sanırım kredi kartı olmadığı için artık hata veriyor. Etailden alışverişe başlamıştım yakın zamanda orada bu iki kartımla alakalı bir sorun şimdilik olmadı. Umarım bu sitelerde uygun fiyat politikasını korurlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı