The Last of Us Part II beni üzdü

Ellie öldürse bu şekilde devam edecek. Abby'nin intikamını almak isteyecekler. Sonra Ellie'nin intikamını almak isteyecekler.

İlk oyunu muazzam olarak adlandırırım. İkinci oyunu ise baştan aşağı bir başyapıt olarak tanımlarım. Hayatımın oyunu diyebilirim. Hikaye çoğu kişiye istediğini vermiyor, üzmesi normaldir.

Haklısınız, iki oyun da harika. Fakat ikinci oyunun hikayesini ben de dahil olarak çoğu kişi beğenemedi.

Dediğin gibi beğenen var beğenmeyen var. Fakat oyunun anlatmak istediği hikayeyi nasıl anlattığına bir bakalım, ona göre yorum yapalım diyorum ben. Hikaye anlatımı ve o hikayeyi işleyiş tarzı tartışmasız muazzam.
Haklısınız, iki oyun da harika. Fakat ikinci oyunun hikayesini ben de dahil olarak çoğu kişi beğenemedi.
Zevkler, renkler. Ben bayıldım ikinci oyuna. İlk oyun tamamıyla klişe bir hikayeyi muazzam bir şekilde anlatarak, yansıtarak ön plana çıkabiliyor. TLOU 2 o klişe hikayeden uzak bir hikayeye sahip.

O klişe hikayeden arındığı için benim için yeri biraz daha farklı TLOU 2'nin. TLOU 1'in yeri daha ayrı. İkisi de yaptığı işi en üst seviyesinden yapan oyunlar oldu.

Son düzenleme:

Oyunu en az 10 kere bitirdim. Hala tatmin olmadım. İlk oyuna göre hikaye hariç her şey daha iyi. Bana kalırsa The Last of Us Ellie ve Joel'in hikayesidir. Abby umrumda değil 1.5 yaşındayım, ben de ama oyunun hissetirmek istediği duygu bu. Önce Abby'i hiç sevmemek ve sonradan anlayıp sevdirmemizi sağlamak oyunun sonu bana göre tam bir hayal kırıklığı işini bitirmesi gerekirdi. Abby'e hak veriyorum ama Ellie ve Joel The Last of Us hikayesidir. Birden Abby diye birisi giriyor ve oyunun içine ediyor. Bence belirtiyorum. bence Neil Durckman'ın oyunu adam bunu anlatmak istemiş ne diyebiliriz ki yapacak bir şey yok. Sevsek de sevmesek de saygı duymak zorundayız.

İşte çoğu kişi ikinci oyundan ilk oyun gibi bir hikaye istiyordu. Joel ve Ellie'nin tatlış güle oynaya bir hikayesi olmasını istiyordu çoğu insan. Bana kalırsa oyunun tamamen kabuğundan çıkabilmesi için böyle temelden bir değişiklik şarttı. Neil'de bunu bildiği için insanın içinde derin yaralar bırakan böyle bir hikayeyi tercih etti.

Şimdi düşününce, aslında iyi yapmış.

Abby ile oynamak çok gereksizdi.

Abby ile oynamak çok gereksizdi.
O zaman oyun vermek istediği karmaşık duyguları oyuncuya veremezdi ve anlamsız bir hikaye çıkardı ortaya. Şahsen Abby için bazı sahnelerin gereksiz olduğunu aynı şekilde düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…