The Last of Us Part II beni üzdü

O öldüğü için Abby'i niye o kadar çok oynuyoruz bir an ben oyun Abby için çıktı sandım çok gereksiz çok saçma çok aptalca bir hata bu bence yapılmamalıydı yapmamalıydılar oyunu bitirdikten sonra konsolu kırasım geldi çok saçma hikaye sonda niye seçenek sunmadı bize 3.cü oyun gelir mi bilmem ama gelirse Abby ve Ellie aralarını düzeltecek o zaman.
Oyunun sonunda Abby'i öldürseydik Lev de bizi öldürürdü. Sonra da Dina veya çocuğu da Lev'i öldürürdü. Bu şekilde giderdi.

Bir kesimi mutlu etmese de TLOU tam bir baş yapıt. Grafikler üst düzey ancak dediğiniz gibi hikaye bu derece kaliteli bir oyunda zayıf kalmış. Mutlu kalan da var tabii.
Hocam evet belki de gelmiş geçmiş en iyi oynanışa sahiptir ama bence bu onu kurtarmaz. Sonuçta bu oyunu insanlar hikayesi için oynuyor ve bence temeli hikaye olan bir oyunun hikayesi kötü ise o oyun kötüdür.
Evet hikayeyi beğenenler var. Ama beğenmeyen de var. Ki zaten herkesin zevkleri aynı olmak zorunda değil. Hikayesini birisi beğenir, bir başkası beğenmez bu tamamen kişisel zevk ile alakalı bir şey.

İyi bir oyun mu? Bence değil. Ama bir başkasına göre de iyi bir oyun olabilir. O yüzden ben bunun
(sadece bu oyun için değil bütün oyunlar için) zevkler ve renkler meselesi olduğunu ve kişiden kişiye göre değişebilecek bir şey olduğunu düşünüyorum.

Tabi bunlar benim kişisel görüşlerim.

Oyunun sonunda Abby'i öldürseydik Lev de bizi öldürürdü. Sonra da Dina veya çocuğu da Lev'i öldürürdü. Bu şekilde giderdi.

Kişisel algılama bir sürü senaryo yazılabilir bence komik.

Hocam evet belki de gelmiş geçmiş en iyi oynanışa sahiptir ama bence bu onu kurtarmaz. Sonuçta bu oyunu insanlar hikayesi için oynuyor ve bence temeli hikaye olan bir oyunun hikayesi kötü ise o oyun kötüdür.
Evet hikayeyi beğenenler var. Ama beğenmeyen de var. Ki zaten herkesin zevkleri aynı olmak zorunda değil. Hikayesini birisi beğenir, bir başkası beğenmez bu tamamen kişisel zevk ile alakalı bir şey.

İyi bir oyun mu? Bence değil. Ama bir başkasına göre de iyi bir oyun olabilir. O yüzden ben bunun
(Sadece bu oyun için değil bütün oyunlar için) zevkler ve renkler meselesi olduğunu ve kişiden kişiye göre değişebilecek bir şey olduğunu düşünüyorum.

Tabi bunlar benim kişisel görüşlerim.

Hocam sonda da belirtmişsiniz kişisel görüşüm diye gerçekten sadece oynanış ve grafik için oynayan ki oynanabilir var. Bence de hikayesi o kadar kötü değil ilkine göre kötü olsa da oynanış ve grafik o farkı kapatıyor.

Hocam sonda da belirtmişsiniz kişisel görüşüm diye gerçekten sadece oynanış ve grafik için oynayan ki oynanabilir var. Bence de hikayesi o kadar kötü değil ilkine göre kötü olsa da oynanış ve grafik o farkı kapatıyor.
Ben şahsen temeli hikaye olan bir oyunun hikayesini beğenmezsem zevk alamam ama siz zevk alıyorsanız ne güzel.

kardeşim abby haklı ne derseniz deyin. 1. bölümde o adamın adı neydi unuttum işte ellie kanını vermiyor ölmesi lazımdı ve öldü.

Ne alaka ya abby haklıymış bir de tamam haklı veya değil Joel'u niye öyle şerefsizce öldürüyor ve Ellie'yi zaten sevmiyorum hem yapımcı yüzünden hem de sonda Abby'i öldürmediği için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı