Ben hikayeye takılan bir insanım o yüzden Death Stranding'i bile TLOU2'ye tercih edebilirim. Ama alınır tabii ki.
İlk oyunda sevgi ikinci oyunda nefret işlenmiş ve gerçekten de başarmış maalesef olan yine jesse ise Joel'a oldu.
Ben hikayeye takılan bir insanım o yüzden Death Stranding'i bile TLOU2'ye tercih edebilirim. Ama alınır tabii ki.
İlk oyunda sevgi ikinci oyunda nefret işlenmiş ve gerçekten de başarmış maalesef olan yine jesse ise Joel'a oldu.
Hikayeyi ne kadar başarılı bulmasam da teknik açıdan size hitap ediyorsa düşünmeden alın derim.ikinci oyunda bir duygu karmaşası verilmeye çalışılmış hocam. Eğer gerçekten nefret uyandırmak ve hikayeyi bu temele oturtmak istiyorlarsa Abby'i sevdirmek yerine oyun sonunda gerçekten intikam almamıza izin vermelilerdi.
TLOU2 hikayesini havada, karada, Discord'da ve Sosyal'de kötülemek birincil vazifemizdir (!)Sen napiyon burada yav. Discord üzerinden konuşuyoruz zaten![]()
TLOU2 hikayesini hava, karada, Discord'da ve Sosyal'de kötülemek birincil vazifemizdir (!)![]()
Benim en iyi oyun listemde ikinci sıradadır kendisi. İlk sırada RDR 2 var.
Hocam sizce de "vasat" biraz ağır değil mi? Hem bir hikaye nasıl vasat olabilir? Teknik açıdan, hikaye anlatıcılığı olarak vasat denilebilir (bu oyuna değil) ancak başlı başına hikayeye vasat demek sağlıklı mı?Hikâyesi vasat fakat potansiyeli bu kadar harcanmasına rağmen sağlam bir oyun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.