The Last of Us PC için çıkar mı?

Tüm firmaların ve bağımsız yapımcıların sayfası var zaten. 1 tane oyun bile olsa. Bu bütün oyunlarının geleceğine işaret etmiyor. Anlamıyorsunuz arkadaşlar. Biraz mantıklı düşünün.

Daha önce yokmuş ama.zaten ben de hatırlıyorum daha önce yoktu böyle bir şey. Horizon çıktığı zaman da yoktu. Demek ki adamlar devamını getirecek bu anlamamazlıktan gelinemez. Gelsin de bizi etkilemez ki. PS kullanıcıları oyunlar başka platformlara çıkınca rahatsız mı oluyorlar?

Daha önce yokmuş ama.zaten ben de hatırlıyorum daha önce yoktu böyle bir şey. Horizon çıktığı zaman da yoktu. Demek ki adamlar devamını getirecek bu anlamamazlıktan gelinemez. Gelsin de bizi etkilemez ki. PS kullanıcıları oyunlar başka platformlara çıkınca rahatsız mı oluyorlar?

Oynadığım LOTRO'nun bile böyle bir hesabı var. Üstelik ücretsiz olmasına rağmen.

Bu tip profiller sonradan açılıyor. Bir oyunu olan da var.

Rahatsızlık söz konusu değil. Keşke tüm oyunları gelse. Ancak bunun bir anlamı olmazdı. Siz bunu anlamıyorsunuz. Bazı oyunlar istisna diyoruz. Ama genel olarak ısrarla TLoU, GoW gelir diyenler var. O zaman konsol'a ihtiyaç yok. Sony kapatsın, gitsin. Ne anlamı kaldı? Xbox'dan örnek verenler var. Yahu Xbox dediğimiz şey Microsoft'un. Üstelik PC'de de Xbox uygulaması var.

Merak etmeyin, markalaşmış oyunları da gelir. Hiçbir zaman gelmez demiyoruz ama şimdi değil.
En az 5 yıl diyorum ben.

Son düzenleme:
Rahatsızlık söz konusu değil. Keşke tüm oyunları gelse. Ancak bunun bir anlamı olmazdı. Siz bunu anlamıyorsunuz. Bazı oyunlar istisna diyoruz. Ama genel olarak ısrarla TLOU, GoW gelir diyenler var. O zaman Konsol'a ihtiyaç yok. Sony kapatsın, gitsin. Ne anlamı kaldı? Xbox'dan örnek verenler var. Yahu Xbox dediğimiz şey Microsoft'un. Üstelik PC'de de Xbox uygulaması var.

Merak etmeyin, markalaşmış oyunları da gelir. Hiçbir zaman gelmez demiyoruz ama şimdi değil. En az 5 yıl diyorum ben.

Neden konsola ihtiyaç olmasın? Konsolla PC aynı değildir. Şu an Sony de exclusive olmasa yine PlayStation peynir ekmek gibi satılır. O zaman Xbox diye bir marka kalmazdı zaten. Adamlara helal olsun exclusiveleri olmadan hala PlayStation ile rekabet içindeler. Neyse zaten yakında duyurusu vs. olur görürüz hangi oyunların geleceğini. Zaten adamlarda kendi ağızlarıyla söylediler PC'ye daha fazla oyun gelecek diye.

Bir sony yetkilisi açıklama yapmıştı. Days gone, horizon gibi oyunların pc ye çıkma nedeni pc oyuncuları neler kaçırdıklarını görsünler diye. 2007 yılında çıkmış gow bile çıkmadı pc ye tlou mı çıkacak ? 800 tl ye ps3 alıp o güne kadar çıkmış bütün ps exclusivelerini oynayabilirsiniz. Gran turismo last of us uncharted vs... pc ye o kadar para gömüpte bu oyunları oynayamamak acınası bir durum. Pc ye o kadar para gömüyorsunuz sonrada tlou pc ye gelsin diye hayaller kuruyorsunuz. Çok komik

Days Gone PS de az oynandığı için PC'ye çıktı ama The Last of Us için PS alanlar var. Bence Sony PC'ye çıkartmaz ki çıkartsalar bile bence PS mekaniklerini PC'ye yansıtamazlar PS ayrı bir keyif veriyor PC de aynısını vericeni sanmam.

Sony'nin elindeki neredeyse ps konsolu için en büyük değerdir Tlou serisi. Ben: God of war çıkar ama Tlou serisi çıkmaz diyorum. Unchrated belki 2-3 yıla anca gelebilir o da seri tamamlandığı için ama min 2-3 yıl yani oda. Adamlara konsol sattıran en zirve oyunları kolay kolay gelmeyecektir pc'ye. Horizon ve Days Gone herkes takdir eder ki Sony'nin en az değer görmüş oyunlarıdır. Bunları görüp de; uncharted, god of war, hele hele Tlou filan çıkar demek bana mantıksız geliyor.
Ps4 exclusive olan Horizon Zero Dawn Pc'ye çıktı. Bu da çıkabilir.
O oyunla bu oyunu bir tutamayız ama. Birisi konsol bıraktıran diğeri konsol sattıran neredeyse.

PlayStation'ın mihenk taşlarından. PC'ye getirdikleri şu anki oyunlar Horizon Zero Dawn Days Gone tarzı çok da PlayStation satacak oyunlar değil. Üzerine çok düşülmüş oyunların bilgisayara geleceğini sanmıyorum. Umarımda gelmez. Çünkü eğer gelirse adamlar sadece PlayStation özel kalitesini yakalamayabilirler. Teşekkürler.

Rahatsız olmuyoruz ama ps konsolunu almamız içinde bir sebep göremiyoruz. Pc'de oynayacaksam o konsola para vermem. Sony zaten bundan kazanan firma.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı