- Makaleler
- 9
TLOU ve GoW PC için çıktığı anda PS'in selası okunur.
Tüm firmaların ve bağımsız yapımcıların sayfası var zaten. 1 tane oyun bile olsa. Bu bütün oyunlarının geleceğine işaret etmiyor. Anlamıyorsunuz arkadaşlar. Biraz mantıklı düşünün.
Daha önce yokmuş ama.zaten ben de hatırlıyorum daha önce yoktu böyle bir şey. Horizon çıktığı zaman da yoktu. Demek ki adamlar devamını getirecek bu anlamamazlıktan gelinemez. Gelsin de bizi etkilemez ki. PS kullanıcıları oyunlar başka platformlara çıkınca rahatsız mı oluyorlar?
Rahatsızlık söz konusu değil. Keşke tüm oyunları gelse. Ancak bunun bir anlamı olmazdı. Siz bunu anlamıyorsunuz. Bazı oyunlar istisna diyoruz. Ama genel olarak ısrarla TLOU, GoW gelir diyenler var. O zaman Konsol'a ihtiyaç yok. Sony kapatsın, gitsin. Ne anlamı kaldı? Xbox'dan örnek verenler var. Yahu Xbox dediğimiz şey Microsoft'un. Üstelik PC'de de Xbox uygulaması var.
Merak etmeyin, markalaşmış oyunları da gelir. Hiçbir zaman gelmez demiyoruz ama şimdi değil. En az 5 yıl diyorum ben.
O oyunla bu oyunu bir tutamayız ama. Birisi konsol bıraktıran diğeri konsol sattıran neredeyse.Ps4 exclusive olan Horizon Zero Dawn Pc'ye çıktı. Bu da çıkabilir.
Rahatsız olmuyoruz ama ps konsolunu almamız içinde bir sebep göremiyoruz. Pc'de oynayacaksam o konsola para vermem. Sony zaten bundan kazanan firma.Daha önce yokmuş ama.zaten ben de hatırlıyorum daha önce yoktu böyle bir şey. Horizon çıktığı zaman da yoktu. Demek ki adamlar devamını getirecek bu anlamamazlıktan gelinemez. Gelsin de bizi etkilemez ki. PS kullanıcıları oyunlar başka platformlara çıkınca rahatsız mı oluyorlar?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.