The Last of Us RX6600 ile oynanabilir durumda mı?

The Last of Us oyununa yeni gelen güncelleme ile RX6600 Ryzen 5 5500 16 GB RAM sistemle bu oyunu her şey high ayarlarda 60 FPS sabit oynayabilir miyim? Yoksa optimizasyon hala kötü olduğundan beklemem mi gerekli?

Maalesef hocam RX6600, 16 GB RAM, Ryzen 5700XLA bile 30 FPS oynatıyor. O yüzden sildim.

The Last of Us oyununa yeni gelen güncelleme ile RX6600 Ryzen 5 5500 16 GB RAM sistemle bu oyunu her şey high ayarlarda 60 FPS sabit oynayabilir miyim? Yoksa optimizasyon hala kötü olduğundan beklemem mi gerekli?
Bende aynı dertten yaniyordum .şuan Rx 6600 XT ile yukdek ayarda oynuyorum en küçük kasma yok

Cpu ve Gpu aynı bende, 40-60 FPS arası yüksek ayarlarda native 1080P oynatıyor şu an.

Ben RX6600 ve Ryzen 5 3500 ile alttaki videodaki ayarlarla 40- 70 FPS alarak bitirdim oyunu. Alttaki videoyu izlerseniz her ayarın tek tek test edildiğini görürsünüz. Yani alttaki ayarlar ile en iyi görselliği fena olmayan bir performansa elde edersiniz. Oyunda FSR veya DLSS(RX6600'de zaten DLSS yok.) açmanızı önermem. 2 teknolojide oyuna iyi şekilde koyulamamış. İkisi de problemli.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bende Ryzen 5600, Rx6600, 16 gb ram var ultra ayarlarda 50 fps altına düşmedi gayet rahat oynadım ve bitirdim eğer bazı ayarları ultradan yükseğe çekersen 60 70 fps gayet rahat oynatıyor

Bende Ryzen 5600, RX6600, 16 GB RAM var Ultra ayarlarda 50 FPS altına düşmedi gayet rahat oynadım ve bitirdim eğer bazı ayarları ultradan yükseğe çekersen 60 70 FPS gayet rahat oynatıyor

Hocalarım sıkıntı orada işte işlemciniz ile benim işlemcim arasında çok fazla kas gücü farkı var. Yani bir hayli etkiler performansı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı