The Last of Us yetersiz bellek uyarısı

arasmaras

Hectopat
Yer
東京
1726516415556.png

1726516429407.png

Bu hataları almaktan sıkıldım arkadaşlar bunu yaşamış ve çözümünü bilenler açıklayabilir mi?
Oyunu yönetici olarak çalıştırdım.
Oyunu doğruladım.
Oyunu sil yükle yaptım.
Düzelmedi iyice bu durum canımı sıkmaya başladı 700 lira para verdim oynanmayan oyuna.

Eki Görüntüle 2312121

Eki Görüntüle 2312122

Bu hataları almaktan sıkıldım arkadaşlar bunu yaşamış ve çözümünü bilenler açıklayabilir mi?
Oyunu yönetici olarak çalıştırdım.
Oyunu doğruladım.
Oyunu sil yükle yaptım.
Düzelmedi iyice bu durum canımı sıkmaya başladı 700 lira para verdim oynanmayan oyuna.

Ekran kartınız kaç GB ve RAM'iniz kaç GB çünkü bu sistemle alakalı bir şey VRAM ve RAM yetmiyor diyor belki grafikleri kısmayı deneyebilirsiniz. Sistem yettiği halde bu uyarıyı veriyorsa bilmiyorum. Gördüm rtx 3060 yetmesi gerekiyor bilmiyorum.

NVIDIA sürücüsü hangi sürüm?

Şu anki sürümü DDU ile kaldırıp önceki sürümleri deneyin.

MSI Afterburner altında yazar.

Son düzenleme:
İmza kısmında yazıyor.
Mobilde imzalar direkt gözükmüyor. Ayrıca imzadaki sistem diye belirtmek yasak. Konuya sisteminizi yazmalısınız.

17. İmzamdaki sistem veya sistem özelliklerinde bulunan sistem diyerek sistemi konuda belirtmemeniz uygun değildir. İmzanızda ve sistem özelliklerinde bulunan sisteminiz değişebilir. Her soruda sisteminizi yazmak zorundasınız. Benzer şekilde imzalara ve sistem özellikleri kutucuğu referans gösterilemez.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı