The Rogue Prince of Persia sonraki güncellemelerde Türkçe eklenecek!

wednesday

Centipat
Katılım
29 Mayıs 2023
Mesajlar
1.083
Makaleler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yapımcı zaman vermedi ama kesin olarak eklenecekmiş. Bugün oyun çıkacak alacak var mı? Sizce ne kadar olur fiyatı?

20240527_173211.png
 
İşte şimdi sorabilirler oyunu hangi dilde oynayacağımızı.
Oyunun yapımcısı Ubisoft değil yayıncı sadece Ubisoft, yapımcısı Ubisoft olsaydı Türkçe falan gelmezdi bundan önceki platform PoP oyununa Türkçe gelmemişti yapımcı eklemek istediği için geliyor.
 
Hocam sence bu fiyata değer mi?
Ubisoft oyunları çok hızlı indirime girer satmamışsa bir de daha da hızlı indirime girer bu oyunları alacak kişilerin sayısı belli 1 yıl içinde en az 50-75 arası büyük ihtimal indirim alır. Dead Cells gibi oyunları silip süpürdüysen başka oyun arıyorsan bu fiyata da alabilirsin kötü oyun yaptıklarını düşünmüyorum ama yine de yorumlara bak.
 
@Osman Nuri23, Ubisoft oyunlarının büyük indirim alması bir seneyi geçmiyor bu arada çünkü indirim olmadan alan olmuyor ve haklılar da bence. Ubisoft oyunları indirim olmadan alınmaz.
 
Çünkü Ubisoft'un yaptığı oyunlar belli ve mimli firma. Mimli firma olmasına rağmen hâlâ hatalarından ders çıkarmayıp aynı hatayı yapmaya devam ediyorlar. Kendileri bilir, denecek bir şey yok. Biz de satın almayarak tepkimizi gösteririz.
 
Örneğin Skull and Bones hocam 3 ay oldu daha %50 indirim yedi. :D
@LAPSEKİLLİ BIG SMOKE O oyunun yakında serverlarını kapatıp satıştan kaldırırlar ya da bir yerlerde bedava olur o kadar başarısız oyun AC 4'ten bile daha kötü korsancılık oyunu yapmayı nasıl başardılarsa AC 4 bile kendi oyunu ona biraz remastered çakıp ufak tefek birkaç şey ekleseler o bile daha çok başarılı olurdu. Onu bile beceremedi beceriksiz Ubisoft. 😄
 
Ubisoft kendi içerisinde bile çelişen firma. Oyuncularından da firmaya güvenmelerini bekliyorlar. Körü körüne güvenen illaki vardır da aklı başında olan birisi güvenmez şunlara. @Osman Nuri23.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı