The Walking Dead dublajlı izlenir mi?

298784

Kilopat
Netflix'ten TWD izleyeceğim fakat bir karar veremedim. Dublajlı mı izlesem dublajsız mı izlesem diye. Siz ne önerirsiniz? İlerleyen sezonlarda dublajcılar değişiyor mu acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk başlarlarda dublaj güzel fakat ilerde dublajcılar değişiyor ve o kadar rezalet oluyor ki. Belli bir sezona kadar dublaj izlemek istiyorsan izleyebilirsin fakat dublajcılar değiştiğinde otomatik olarak İngilizceye geçiceksin. Bende böyle oldu ve dublajcılar değiştiğinde İngilizceye aldım fakat karakterlerin seslerine alışmış olduğum için ilk İngilizceye aldığımda kimin konuştuğunu kestiremedim.

Ses efektlerinin ve bağırışmaların gerçekçiliği açısından kesinlikle dublajsız hali ile izleyin.
Biliyorum fakat yemek yerken izlemeyi çok severim. Daha önce izleyip son sezonlara doğru bıraktığım bir dizi zaten. Yemek yerken altyazı okuyamam fazla ondan dolayı dublajlı izlemek istiyorum ama beni hayal kırıklığına uğratacak anlaşılan. Aynı şey Blacklist dizisindede başıma gelmişti diziyi bıraktım..

Biliyorum fakat yemek yerken izlemeyi çok severim. Daha önce izleyip son sezonlara doğru bıraktığım bir dizi zaten. Yemek yerken altyazı okuyamam fazla ondan dolayı dublajlı izlemek istiyorum ama beni hayal kırıklığına uğratacak anlaşılan. Aynı şey Blacklist dizisindede başıma gelmişti diziyi bıraktım..
Dediğim gibi dublajcılar değişene kadar fena değil bence fakat değiştikten sonra berbat bir hale geliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı