The Walking Dead final season Türkçe yama yok

OrchiiX

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
İlk oyun, ikinci sezon üç derken sonuncu sezonuda indirdim. Ve büyük hayal kırıklığına uğradım. Sonuncu sezon için adamakıllı bir Türkçe yama yok. Birini indirdim kurdum sadece menü Türkçe, alt yazılar falan Full İngilizce. Peki başka bir yama bulayım dedim buldumda fakat bukerede rezalet bir çeviri ile karşılaştım. Hiçbir şey anlaşılmıyor çeviride. Öyle yazması gereken yerde 'öyle' yazıyor. Sanki çocuk çeviriyi yapmış. İlk sezonun çevirmesini yapanlar neden diğer sezonlarınkilerini de yapmamış ki? Cidden hayal kırıklığı oldu son sezon benim için.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu sitenin indirme yerini birçok kişi bulamıyor göstermek istedim ben 20dakika uğraşıp bulmuştum.

1678260329740.png

Bu sitenin indirme yerini birçok kişi bulamıyor göstermek istedim ben 20dakika uğraşıp bulmuştum.

Eki Görüntüle 1694175

Bahsettiğin siteden indirdim zaten. Türkçe çevirisi berbat. Ne 'ı'lar belli ne de 'i'ler. Cevaplar bile aşırı saçma çevrili. Bildiğin Translate'den çevirmişler gibi. Çoluk çocuk yapmış gibi yamayı. Zaten attığın sitenin yorumlarındada görebilirsin. Ayrıca bir yerden sonra cevap şıkları ve sesler saçmalıyor.

Bahsettiğin siteden indirdim zaten. Türkçe çevirisi berbat. Ne 'ı'lar belli ne de 'i'ler. Cevaplar bile aşırı saçma çevrili. Bildiğin Translate'den çevirmişler gibi. Çoluk çocuk yapmış gibi yamayı. Zaten attığın sitenin yorumlarındada görebilirsin. Ayrıca bir yerden sonra cevap şıkları ve sesler saçmalıyor.
Hocam vallahi çok doğru dediniz. Peki bildiğiniz bir yama var mı?

Ben de bu yamayı indirdim, aynı sorunla karşı karıyayım. Ancak yamayı nasıl sileceğimi bilmiyorum. Oyunu silip tekrar indirdim ancak hala yamalı. Yardımcı olabilir misin rica etsem?

Ben de bu yamayı indirdim, aynı sorunla karşı karıyayım. Ancak yamayı nasıl sileceğimi bilmiyorum. Oyunu silip tekrar indirdim ancak hala yamalı. Yardımcı olabilir misin rica etsem?

Oyunu uzun zaman önce oynadığımdan hatırlamıyorum. Oyunun dosyalarında büyük ihtimal unistall.exe vardır. Ya da diğer ismiyle yamayı kaldır. Yanlışlıkla oyunu silme de.

The Walking Dead: Final Season %100 TÜRKÇE YAMA - TeknoTipi bu sitedeki yamayı kurarsan bir sıkıntı olmaz çeviri bir tık sıkıntılı ılar i şeklinde gibi ama cümlenin akışına etki eden bir hata yok buradaki yamayı indir sonra bölüm bölüm RAR'dan çalıştırıp kur böylece sıkıntı olmadan oynarsın RAR'ın şifreside sitenin adı orada yazıyor zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı