Netflix The Walking Dead izlenemiyor

516474

Hectopat
Daha fazla  
İyi akşamlar. Birkaç gün öncesine kadar kendi profilimden The Walking Dead izleyebiliyordum. Ama şimdi izleyemiyorum. Arama kismina yazınca bile çıkmıyor istek listemde de vardı ama oradan da kalkmış. Ama başka profilden girince izleyebiliyorum. Ama kendi profilimde izlemek istiyorum. Bunun çözümü nedir?

İyi akşamlar. Birkaç gün öncesine kadar kendi profilimden The Walking Dead izleyebiliyordum. Ama şimdi izleyemiyorum. Arama kismina yazınca bile çıkmıyor istek listemde de vardı ama oradan da kalkmış. Ama başka profilden girince izleyebiliyorum. Ama kendi profilimde izlemek istiyorum. Bunun çözümü nedir?
Yüksek ihtimal birisi profilinizi çocuk profili yada küçük yaş yapmıştır. Ayarlardan değiştirmeyi deneyin. Olmazsa yeni profil açmayı deneyin.

Profilinizde birisi çocuk modu gibi yada bazı kısıtlama ayarlarını açmış olabilir. Eğer ortak kullanıyorsanız.

@Jeasust @Firostr kusura bakmayın biraz geç yazıyorum ama şimdi baktım çocuk profili kapalı. Bir de kendi mobil verimi açıtığımda diziyi izleyebiliyorum ama ev internetine geçince bu dizi bölgenizde kullanılmıyor hatası alıyorum.

Ev internetiniz hangisi ise onun online işlemler sitesine giriş yapın. Aile profili , güvenli internet gibi seçenekleri kapatın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı