The Walking Dead izlenmeye değer mi?

İlk izlediğim yabancı dizidir. 11.Sezonu başladı. Dizinin ilk sezonları harikadır. 4-5-6 reytinglerin en dibe çöktüğü zamanlardı. 7'den sonra toparladılar ve keyifli olmaya başladı. Zombi evrenine doya doya izlettiren bir tv progamı.

Belli biyerden sonra bayıyor hatta 6.Sezonu atlayarak izlemiştim. Hiçbirşey kaçırmamış gibi devam ettim birşey farkettmedi yani. Tabi kişisel görüşüm bu şekilde.

İzlenebilir güzel uzun soluklu dizi işte.

330px-Jeffrey_Dean_Morgan_by_Gage_Skidmore_3.jpg

Burada şöyle bilgi vereyim bu adam diziyi toparlayan adam oldu.

İlk izlediğim yabancı dizidir. 11.Sezonu başladı. Dizinin ilk sezonları harikadır. 4-5-6 reytinglerin en dibe çöktüğü zamanlardı. 7'den sonra toparladılar ve keyifli olmaya başladı. Zombi evrenine doya doya izlettiren bir tv progamı.
Belli biyerden sonra bayıyor hatta 6.Sezonu atlayarak izlemiştim. Hiçbirşey kaçırmamış gibi devam ettim birşey farkettmedi yani. Tabi kişisel görüşüm bu şekilde.

İzlenebilir güzel uzun soluklu dizi işte.

Eki Görüntüle 1141224

Burada şöyle bilgi vereyim bu adam diziyi toparlayan adam oldu.
Negan, bir kötü karakter ancak bu kadar iyi oynanabilirdi.

Babam dahil tandığım birçok kişi aynı yorumu yapıyor " 10 sene zombiden mi kaçılır" İzledikten sonra anlıyorsunuz asıl savaşın zombilerle değil insanlar arasında olduğunu.

Ayrıca dizi'yi öyle biyere bağlayacaklar ki, bazı görüşler vardı solo film gelicek diye Rick başrol olacak diyorlardı. Aslında o kısmı sabırsızlıkla bekliyorum ama, senaryo ne olcak nasıl işleyecek acaba diye bunu düşünüp duruyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı