- Makaleler
- 3
The Walking Dead 1 season DLC oynanır mı?
5 saat falan sürüyorsa gerek yok.
İndirimde alıp onu oynayacağım daha oynamadım ama Twd Michonne 3 saat sürdü ve 12 TL idi bence değmez.
The Walking Dead 1 season DLC oynanır mı?
5 saat falan sürüyorsa gerek yok.
Normalde alacaktım ama beklediğimden pahalı çıkınca alamadım, yazın düşerse alacağım.İndirimde alıp onu oynayacağım daha oynamadım ama Twd Michonne 3 saat sürdü ve 12 TL idi bence değmez.
Normalde alacaktım ama beklediğimden pahalı çıkınca alamadım, yazın düşerse alacağım.
evet, korsan oynadım.
Bende alacaktım ama 20 TL pahalı geldi zaten o kadar bütçem vardı.Bende ilk oyunu korsan oynamıştım sonra çok hoşuma gidince Steam'den aldım.
Bende alacaktım ama 20 TL pahalı geldi zaten o kadar bütçem vardı.
clementine insan eti yedirmemek için ne söylemeliydik?
Twd'ye başladım. An itibarıyla lee everett ile bir evin içindeyim.
1 oyundu, neyse ben yanlış karar verdim kenny karısı bir güzel insan etini yedirdi.2. sezondu sanırım ama oyunu bitireli bayağı oldu ara diyologların çoğunu unuttum
1 oyundu, neyse ben yanlış karar verdim kenny karısı bir güzel insan etini yedirdi.
Bende ekran kartı alınca başlayacağım.Benim akıl gitmiş en iyisi seriye yeniden başlamak.
Buraya yazarak, katkı sağlamak istiyorum hocam. Mutlaka yazacağım.İlk sezondan sonra da yazmanızı veya konu açmanızı beklerim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.