The Witcher 1 oynanmadan 2 ve 3 oynanır mı?

Arkadaşlar, Witcher 1 oynamadan diğer 2 oyun oynanır mı?
Oynamasan bile 1 ve 2. bölümlerin hikayelerini kısa olarak izlemeni tavsiye ederim, The Witcher dizisini izlediysen 1. bölümde muhtarı arıyor ödül almak için ve oyunda da ilk gittiğimiz görevde kasaba da muhtarı arıyoruz yani dizi ile oyun arası benzerlikler olabiliyor, ben oyuna diziyi izleyip gaza gelip başlamıştım. Son olarak 1. oyunu mekanik ve grafik olarak başlamanı tavsiye etmesem de ben 1. oyundan başlamıştım ve o eskiyat hissi hoşuma gitti kasaba da bir hana falan gece boyu takılmak falan eğlenceli geldi bana ama dediğim gibi 1. oyuna başlarsan ilk 1 saatin falan mekaniklere alışmakla geçecek sonra alışıyorsun.
 
Ben 3 ile tanıştım bitirdim, sonra dedim ki ayıp olmasın diğer oyunlarıda satın aldım fakat ilk oyunu oynamaya midem kaldırmadı.. 2. oyun güzeldir ama
 
Oynanır ama sırf hikayesi için 1'i oyna bence. Witcher başka bir dünya hala onun gibi bir oyun oynamadım. 1'de oynanışın o kadar kötü olduğunu düşünmüyorum.
 
Bence yine de oynamak lazım. Seriden soğumana sebep olabilir ama olmayabilir de. Ben mesela ilk oyunu oynadım bitirdim. Yarı beğendim yarı nefret ettim. Havası, atmosferi, müzikleri, karakterler ve diyaloglar hoşuma gitmişti. Oynanış mekanikleri ise rezaletti. 2. oyunun oynanışını beğenmedim bıraktım. Bir de optimizasyon sorunu vardı galiba çünkü dengesiz çalışıyordu ve sık sık kasıyordu. 3. oyunun oynanışını ise hantal buldum ve ısınamadım. İlk oyunda beni içine çeken ve oynamaya devam etmemi sağlayan bir şey diğerlerinde yoktu sanki.
 
Bence oynamalısın tam tersine ben 2. oyunu atlamanı tavsiye ederim. Atmosferin ve soundtrackin içinden geçmiş CDPR ki bence The Witcher'ın evreninin büyüsü bu ikisinden geliyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı