O dönemde Ubisoft ile daha oyun dünyasına yeni yeni giriş yapmış CDPR firmasının bütçeleri bir mi sanıyorsun? Sizin yanlışınız burada zaten sürekli bir şeyleri başka şeylerle kıyaslıyorsunuz. Halbuki biraz durup mantıklı düşününce Witcher 1 oyununun firmanın o dönemdeki şartlarına rağmen güzel bir oyun olduğunu anlayabilirsiniz. Ha beni yanlış anlamayın ben oyun fan boyluğu yapmam yapanı da sevmem fakat sadece Witcher 1 oyununa haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Seriye dönüp bakınca hikaye olarak W1 ve W3 en öne çıkan oyunlardandır. Witcher serisini oynamak isteyip W1 ve W2 oyun mekaniklerine bakınca soğuyan ve direk W3 oyunundan başlamaya karar veren kişiler genelde kendi gözlemlerime göre yeni nesil dediğimiz gruba giren kardeşlerimiz. Bunun sebebi ise teknoloji çağında doğmaları ve bu tarz eski oyunların onlara hitap etmemesi oluyor. Adam bir Witcher 1'e bakıyor dönüp bir de Witcher 3'e bakıyor ulan ben bu oyunu oynarken kesin kanser olurum şunun mekaniklerine bak diyor ve oynamaktan vazgeçiyor. Ek olarak şunu da belirteyim herkesin oyun zevki ve bir oyunda ne beklediği kişiden kişiye göre değişir kimseyi yargılamak bana veya bir başkasına düşmez ben sadece kendi fikirlerimi belirttim. Aynı düşüncede olursunuz olmazsınız bu size kalmış.