Çözüldü The Witcher 2 Assassins Of Kings Enhanced Edition Açılmama Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

sapocelo

Kilopat
Katılım
1 Temmuz 2016
Mesajlar
383
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar oyunu steam üzerinden almıştım. Bugün indirdim. Oynaya bastığımda '' The Witcher 2 Assassins Of Kings Enhanced Edition CD anahtarı '' adı altında bir küçük ekran açılıp bana aktivasyon anahtarı veriyor. Oyna ve panoya kopyala diye 2 seçenek veriyor. Oyna deyince ilk defa çalıştır ekranı geliyor ve ekran kapanınca hiçbir şey olmuyor. Sizce sorun nedir?
 
C ve d diskiniz var ve oyun d diskinde mi? Çok saçma bir sorun ve sanırım çözümünü birtek ben biliyorum eğer böyleyse :)
 
C diski ssd, D disk ise hdd o yüzden D diskine kurdum. Başka oyunlarda var D diskinde ve açılıyorlar.

Not: Bu arada antivirüs programını kapayıp denedim, bir değişiklik olmadı.

Arkadaşlar bu arada sistemim win10, sıkıntı sanırım buradan kaynaklanıyor
 
Oyunun çözünürlüğünü değiştirmeyi deneyin. Bendede açılmama sorunu vardı ancak biraz farklıydı. Çözünürlük değiştirip çözdüm.
 
Oyuna girmeden nasıl değiştirebilirim? Ne yapayım çözünürlüğü?
Bir daha belirteyim, oyunun sistem gereksinimlerinde win10 yok. Acaba sorun buradan mı kaynaklanıyor?
 
Windows 10 ile alakalı bir durum olabileceğini sanmıyorum. Ayrıca oyuna girmeden çözünürlüğün değiştirilebildiğini hatırlıyorum. Grafik kartınızı güncellemeyi deneyin. En son çare kaldırıp tekrar kurmayı deneyin. Bende de kod istememişti. Ama siz yine de bir yere yazın.
 
Kodu oyun ekle bölümünde yazınca hatalı kod diyor. Anlamadığım başka olay ise steam üzerinden aldığım bir oyuna neden kod veriyor?
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı