Çözüldü The Witcher 2 Assassins Of Kings Enhanced Edition Açılmama Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Kod istemiyor zaten. Oyun ekle bölümüne yazmanıza gerek yok. Kenara bir yere yazın ne olur ne olmaz diye. O da saçma sapan bir hata sanırsam. Bende kodu 10 yere yedekleyip oyuna girdim ama kod istemiyor
 
Son düzenleme:
% 90 sorunu çözüyorum. Bu sorun yüzünden bir kaç oyunumu geri iade etmem gerekti. Çözümü oyunlarımı iade ettikten sonra buldum. Şimdi 'Steam'e girip C diskinde bir kütüphane klasörü oluştur yada 'Steam'in zaten C diskine kuruluysa vardır. Klasörü oluşturduktan sonra 'Steam'i kapat. İnternete 'steam database' yaz. Sayfaya girdikten sonra yukarda oyun ismini arat. Liste şeklinde sonuçlar çıkacak. Orda oyunun isminin yanında bir sayı yazıyor. O sayı 'steamapss' in içindeki 'appmanifest' dosyalarından birinin sayısı. O 'appmanifest' dosyasını C diskindeki 'steamapps' klasörüne at. -eğer C diskindeki steamappsın içinde common dosyası yoksa kendin oluştur- Sonra oyunu D diskindeki 'common' klasöründen C diskindeki 'common' klasörüne at. 'Steam'i bunları yaptıktan sonra aç. Kesin demiyorum belki daha farklı bir sorundur ama % 90 girersin.
 
GFWL kurduysa eski sürüm kurmuştur. Kaldırıp güncel sürüm yükleyin elle. Değilse Dependency Walker ve Process Monitor raporları yollayın:

Cevap için teşekkürler. Bende Dependency Walker baktığımda kutucuklar kırmızı ama yanlarında 64 rakamı var. Full patch yaptığımda bilgi vermiyor -error opening file. Sistem dosyayı bulamıyor. (2)-
Process Monitor ile denilen tüm adımları takip ettim ama hiç bir rapor oluşmadı. Ben masaüstündeki kısayolun ismi yazdım. Olmayınca bin dosyasındaki witcher2 dosyasını denedim. İkisinde de rapor vermedi.
 
Son düzenleme:
Girdiğim exe dosyası: D:\Yeni klasör\steamapps\common\the witcher 2\bin içindeki witcher2 dosyası. Acaba doğru mu?
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı