''The Witcher'' 2. Trailer Yayınlandı

Güzel olucakmış gibi. Kitapları okumadım fakat oyunda zaten turuncuydu dizidede turuncu. Geralt'ın toksit olayı düşünülmüş baksanıza damarları çıkmış yüzünde bu güzel olmuş. Birde savaştan öncesini anlatmıyor, savaşa yakın bir sezon geçiricez herhalde. Henry Cavil'den Witcher olmuş bence. Fiziğide buna uygun. Tek bir isteğim var; müzikleri güzel olur umarım yaa.

Anya Chalotra baktımda ilk defa duyuyorum bu oyuncuyu. Bence tatlı bir kız tamam kitaptaki kadar güzel
olmasada iyi bence ya nasıl olsa sinema evreni burası arkadaş hertürlü şeye sokabilirler insanı, sevileceğini
düşünüyorum. (ben sevdim 😇)
yeng.jpg

Son düzenleme:
Ona mı takıldın dostum, kitabında da Yennefer'ı "olağanüstü güzel" olarak tasvir etmişlerdi ancak dizide görüyoruz güzelliği. En başından beridir oyuncu seçimi bana yanlış geliyordu yine de Henry Cavill çok sırıtmamış. Bekliyorum bakalım 1 aylık Netflix ödemesinden zarar gelmez.
Orası öyle çok hatalı seçimler var ama oyunculuk iyi olursa bir yere kadar kapatabilir o kötülüğünü. Bakalım.
Güzel olucakmış gibi. Kitapları okumadım fakat oyunda zaten turuncuydu dizidede turuncu. Geralt'ın toksit olayı düşünülmüş baksanıza damarları çıkmış yüzünde bu güzel olmuş. Birde savaştan öncesini anlatmıyor, savaşa yakın bir sezon geçiricez herhalde. Henry Cavil'den Witcher olmuş bence. Fiziğide buna uygun. Tek bir isteğim var; müzikleri güzel olur umarım yaa.

Anya Chalotra baktımda ilk defa duyuyorum bu oyuncuyu. Bence tatlı bir kız tamam kitaptaki kadar güzel
olmasada iyi bence ya nasıl olsa sinema evreni burası arkadaş hertürlü şeye sokabilirler insanı ben sevileceğini
düşünüyorum. (ben sevdim 😇)
Eki Görüntüle 454541
Aslında renginden çok sekline takıldım. Aynı oyundaki gibi tasvir ediliyor çünkü kitapta da. Zor bir sey olmasa gerek ama öyle uygun görmüsler herhalde. Bana da kitaplara sadık kalmıslar gibi geliyor. Özellikle renfri ile olan sahnesini çok merak ediyorum. Renfri iyi duruyordu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı