Çözüldü The Witcher 3 100 Blood and Wine DLC'si yapılmamış save dosyası nasıl bulunabilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

oyunprosu11

Femtopat
Daha fazla  
The Witcher 3 100 Blood and Wine DLC'si yapılmamış save dosyası lazım. Kendi save dosyamda hos ve ana hikayeyi bitirdim ama 100 seviye olmama rağmen iris kılıcını 37 seviye olarak veriyor. Bunun nedenini bilen yardımcı olabilir mi? Sadece iris kılıcında değil bütün kılıçlarda zırhlarda.

Çözüm
%100 bitirilmiş başka bir save dosyasında NG+ açık ama kılıçlar 100 seviye olarak geliyor, bir tek bunda sorun var. Seviyeyi komut yerinden 100 yaptığım için olabilir mi?
Sizin "sorun" yaşadığınız kaydınız NG+ mı, değil mi? Değilse dediğim gibi, + olmayan Yeni Oyun'(lar)da item'lerin belirli temel bi' seviyesi olur ve (önemsiz birkaç istisna dışında) hep o seviyede olurlar. Bu değişmez ya da siz bunu etkileyemezsiniz, konsol komutlarıyla kendinizi 100'e çıkartsanız bile.
Yani Yeni Oyun'daysanız bi' sorun ya da sizlik bi' durum falan yok, oyun olması gerektiği gibi çalışıyor.

NG+'ta 100 seviyeye çıkabilecek her şey (eğer seviyeniz yeterince yüksekse) 100'e çıkar, çıkması lazım.

New Game Plus değil.
Tamam, o zaman ilk başta ve şimdi de dediğim gibi. NG+ dışında olması gerektiği gibi işliyor oyun.
@oyunprosu11
NG+ başladığınızda 100'e çıkabilecek her şey çıkar ve 100 seviye olarak alırsınız.
NG+ (Yeni Oyun+) mı oynuyorsunuz, düz Yeni Oyun mu? NG+ (Yeni Oyun+) değilse Iris'in veya başka herhangi bi' şeyin 100 olmaması normal.
+ olmayan Yeni Oyun'larda (ilk oynayışta yani) sizin seviyenizin etkilemediği - değiştirmediği bi' temel/baz seviyesi oluyor çoğu "eşsiz" item'in. Iris'inki de 37 mesela.

NG+'ta item'lerin temel seviyesi üzerine mevcut seviyeniz ekleniyor, o sayede bazı şeylerin NG+'ta 100 olması mümkün. Ama Yeni Oyun+ olmayan düz bi' Yeni Oyun'da olmaz, dediğim gibi.

Son düzenleme:
%100 bitirilmiş başka bir save dosyasında ng+ açık ama kılıçlar 100 seviye olarak geliyor bir tek bunda sorun var. Seviyeyi komut yerinden 100 yaptığım için olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
%100 bitirilmiş başka bir save dosyasında NG+ açık ama kılıçlar 100 seviye olarak geliyor, bir tek bunda sorun var. Seviyeyi komut yerinden 100 yaptığım için olabilir mi?
Sizin "sorun" yaşadığınız kaydınız NG+ mı, değil mi? Değilse dediğim gibi, + olmayan Yeni Oyun'(lar)da item'lerin belirli temel bi' seviyesi olur ve (önemsiz birkaç istisna dışında) hep o seviyede olurlar. Bu değişmez ya da siz bunu etkileyemezsiniz, konsol komutlarıyla kendinizi 100'e çıkartsanız bile.
Yani Yeni Oyun'daysanız bi' sorun ya da sizlik bi' durum falan yok, oyun olması gerektiği gibi çalışıyor.

NG+'ta 100 seviyeye çıkabilecek her şey (eğer seviyeniz yeterince yüksekse) 100'e çıkar, çıkması lazım.

New Game Plus değil.
Tamam, o zaman ilk başta ve şimdi de dediğim gibi. NG+ dışında olması gerektiği gibi işliyor oyun.
@oyunprosu11
NG+ başladığınızda 100'e çıkabilecek her şey çıkar ve 100 seviye olarak alırsınız.

Son düzenleme:
Çözüm
New game Plus değil.

Sizin "sorun" yaşadığınız kaydınız ng+ mı, değil mi? Değilse dediğim gibi, + olmayan yeni Oyun'da eşyaların seviyesi önceden ayarlanmış olduğu için değiştirebileceğiniz ya da etkileyebileceğiniz bi' şey değil. Konsol komutlarıyla kendinizi 100 Level'e çıkartsanız bile.
Yani yeni oyun'daysanız bi' sorun ya da sizlik bi' durum falan değil, oyun olması gerektiği gibi çalışıyor.
@oyunprosu11
Ng+'da 100 seviyeye çıkabilecek her şey (eğer seviyeniz yeterince yüksekse) 100'e çıkar, çıkması lazım.

Evet dediğin gibi oldu New GAME+ açtım kılıcı tekrar konsoldan aldım 100 seviye olarak geldi. Sende New GAME+ olan save dosyası var mı Blood and Wine için? Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, dediğin gibi oldu. New GAME+ açtım, kılıcı tekrar konsoldan aldım, 100 seviye olarak geldi. Sende New GAME+ olan save dosyası var mı Blood and Wine için? Teşekkür ederim.
Yok ya, kusura bakmayın. Nexus Mods'a bi' baktım ama onda da kayıtlar çoğunlukla eski nesil (1.32) sürüme ait. Sizin yeni nesil (4.0 ve sonrası) sürümde oynadığınızı varsayıyorum, o yüzden işinize yaramazlar.
@oyunprosu11
Sürüm fark etmeksizin de kayıtlar genelde NG+ öncesinde yani NG+'a başlamalık kayıtlar oluyor. NG+ olup da DLC yapılmamış kayıt yok gibi (varsa da ben denk gelemedim)...
Kayıt arayıp bulmakla uğraşmak/beklemektense elinizdeki NG+ olmayan kaydınızla Blood and Wine'ı oynayıp, onunla NG+'a başlamanız en iyisi olur. Yine de siz bilirsiniz tabii.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı