The Witcher Blood and Wine DLC'si alınmalı mı?

Herşeyi süpürdüm hocam, tüm haritalardaki soru işaretlerini, witcher setlerini, ganimet avlarını, yan görevleri, 3 kere üst üste dolu dolu oynayınca oldu işte. :D Bir şekilde oynatıyor zaten size kendini o enfes müzikleriyle, manzaralarıyla keza grafikleriyle ve hikayesiyle. Sadece ana hikayeden gidersem, boşluk kalıyor içimde. :D
Benimde aynı şekilde :D

Adamların oyuna koymadığı şey yok zaten, geçenlerde Netflixteki Witcherı izledikten sonra biraz oyununu oynayayım dedim tekrar başladım oyuna :D

Benimde aynı şekilde :D

Adamların oyuna koymadığı şey yok zaten, geçenlerde Netflixteki Witcherı izledikten sonra biraz oyununu oynayayım dedim tekrar başladım oyuna :D
Next-Gen güncellemesinden sonra, bir de netflix içerikleri eklenecek DLC ile, dizideki kılıçlar, zırhlar vesaire. Yeni Grafiklerle bir tur daha döndürürüm artık. :)

9 saatte yarısı mı? WTF dedirtir cinsten. Bu oyunun sadece ana hikayesinden ilerlemek saçmalıktır, çünkü yan görevler ve insanların verdiği ufacık görevler bile çok kaliteli. Yan görevsiz Witcher oyunu olmaz, yan görevsiz Witcher da olmaz.

DLC'lerin ikisini de al ve yan görevlere odaklanıp oyna, yan görev bitti mi? Geç ana görevlere, hem daha da odaklanabilir ve Witcher evrenini anlayabilirsiniz. Oyunun ana sürümünü bitirdikten sonra da gidip DLC'lerden başla, tavsiyem Hearts of Stone sonrası Blood and Wine diye devam etmen.

Not: Orijinal + malum yoldan tam 21 kez bitirdim, şu anda 22.'deyim ve toplamında 2700 saatten belki daha uzun süredir oynuyor olabilirim. Her oynayışım en az 180 saat sürüyor ve bugüne kadar hiç ama hiç sıkılmadım. Bir de Next-Gen güncellemesi vs. geldi mi daha da muhteşem olacak, gerçi şu anda bile şaheser.

Her şeyden önce 9 saatte nasıl oyunun yarısına geldin? 840 saatim var ben bile 4 defa bitirdim oyunu speedrun falan mı yaptın?
Eki Görüntüle 1253895

Yani sadece ana görevleri yaptım 1 2 take yan görev yapmışımdır ama bundan sonra yan görevde yapacağım sizce ana hikaye bitdikten sonra DLC'leri oynamalı mıyım şimdi mi alayım.

Vakti gelince dediniz mesela ne zmaan 30 lvl dedilerde siz ne düşünüyorsunuz acaba.

DLC'ler oyuna yeni görevler ekliyor, örneğin X kişisine git diyor ya (yanında DLC ismi ve önerilen seviye yazıyor). Yani "X köyüne git 30 level" yazıyor sen 30 olmadan gidebilirsin, ama o zaman seni öldürürler ya da 45 levelde gidebilirsin o zaman çok basit tamamlarsın. Sonuç olarak DLC aldığın zaman görev gelecek ve senin o göreve gidip gitmemen tamamen sana bağlı olacak. Nasıl haritada gördüğün soru işaretine keyfin ne zaman eserse o zaman gidiyorsun görevlere de o zaman gidersin.

Yani sadece ana görevleri yaptım 1 2 take yan görev yapmışımdır ama bundan sonra yan görevde yapacağım sizce ana hikaye bitdikten sonra DLC'leri oynamalı mıyım şimdi mi alayım.
DLC'ler tabii ki ana hikaye bitiminden sonra oynanır. Ancak alacaksanız indirim döneminde alın, ana hikayeyi bitirdikten sonra oynayın. Zaten görev olarak ekleniyor, DLC'ler ancak seviyeniz yetiyorsa bile önce ana hikayeyi bitirin.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı