The Witcher Blood and Wine DLC'si alınmalı mı?

Küçük bir dipnot vereyim. Blood and Wine DLC değildir Expansion Pack olarak geçer yani kendisi bir genişleme paketidir. Nedendir bilmiyorum ülkemizde Hearts of Stone ve Blood and Wine DLC olarak biliniyor.

Merhabalar ben The Witcher aldım ve Blood and Wine DLC'sinden haberim yoktu. Standart sürümünü aldım ve sonradan böyle bir DLC olduğunu fark ettim.
Oyunda toplam 9 saatim var, oyunun yarısına geldim sayılır. Sizce bu DLC'sini alayım mı çok geç kalmış sayılır mıyım?

Her şeyden önce 9 saatte nasıl oyunun yarısına geldin? 840 saatim var ben bile 4 defa bitirdim oyunu speedrun falan mı yaptın?
Screenshot_2021-12-28-08-17-34-55.jpg

Merhabalar ben The Witcher aldım ve Blood and Wine DLC'sinden haberim yoktu. Standart sürümünü aldım ve sonradan böyle bir DLC olduğunu fark ettim.
Oyunda toplam 9 saatim var, oyunun yarısına geldim sayılır. Sizce bu DLC'sini alayım mı çok geç kalmış sayılır mıyım?

Oyunu oynamazsan(DLC'ler dahil) çok şey kaybedersin. Mutlaka almalısın.

Her şeyden önce 9 saatte nasıl oyunun yarısına geldin? 840 saatim var ben bile 4 defa bitirdim oyunu speedrun falan mı yaptın?
Eki Görüntüle 1253895
Cidden, bende 3 defa bitirdim, 648 saatim var arkadaş nasıl 9 saate yarısına gelmiş ki? Sadece ana görev yaparak gitsen bile 35-36 saat vesaire sürmüyor mu bu oyun arkadaş? :D Ayrıca soruya gelecek olursakta, oyunu sevdiyseniz DLC kesinlikle alınır, türündeki oyunlarla kapışacak derecede bir hikayesi var DLC'nin. Yanında enfes manzaralar, müthiş bir haritaya da sahip.

Son düzenleme:
Cidden, bende 3 defa bitirdim, 648 saatim var arkadaş nasıl 9 saate yarısına gelmiş ki? Sadece ana görev yaparak gitsen bile 36 saat vesaire sürmüyor mu bu oyun arkadaş? :D Ayrıca soruya gelecek olursakta, oyunu sevdiyseniz DLC kesinlikle alınır, türündeki oyunlarla kapışacak derecede bir hikayesi var DLC'nin.
Sürekli ana hikayeden gidip hile kullanmışsa mümkün hocam.

Bu arada nasıl 3 defa bitirdiniz 648 saatte ? Ben bile 4 defa bitirdim 240 saatte.

Sürekli ana hikayeden gidip hile kullanmışsa mümkün hocam.

Bu arada nasıl 3 defa bitirdiniz 648 saatte ? Ben bile 4 defa bitirdim 240 saatte.
Herşeyi süpürdüm hocam, tüm haritalardaki soru işaretlerini, witcher setlerini, ganimet avlarını, yan görevleri, 3 kere üst üste dolu dolu oynayınca oldu işte. :D Bir şekilde oynatıyor zaten size kendini o enfes müzikleriyle, manzaralarıyla keza grafikleriyle ve hikayesiyle. Sadece ana hikayeden gidersem, boşluk kalıyor içimde. :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı