The Witcher 3 de %7 bitirilmiş save dosyası

Yennefer'ın da Geralt'ı aldatmışlığı var. Bana göre her türlü Triss.
Dediğim gibi kitapları tam olarak bitirmedim ama bayağı bir spoiler yedim zamanında, o yüzden biraz bilgi sahibiyim kitaplar hakkında da. Yennefer'ın Geralt'ı aldattığı söylenilen zamanda zaten Geralt'ın Yennefer'la ayrı olduklarını biliyorum. Dediğim gibi çok bilgili değilim kitaplarda. Kesin olarak doğru bir bilgi olmayabilir, araştırıp tekrar bakmak lazım.
Ya şu anda Yennefer'la sevgiliyim zaten 2. kere oynuyorum ana görevi. Ama ısınamıyorum yok kadın güzel ama odun. Bildiğin odun ya. Megaskop görevi var dimetriyum bombalarını bulduruyor bana azıcık zorladım diye beni denizin ortasına bıraktı. Ama bakıyorum Triss bizi seviyor bizimle yaşamak istiyor kovirde falan :D bu arada ben ikisini de tavlamaya çalışmıştım baktım sap kaldım Save'den üşenmedim tekrar oynadım. :D.
Aynısı bana da ilk oynayışımda olmuştu, tabii ilk oynayışımda zaten Triss'le ilerliyorum ondan sonra komple nefret etmeye başladım Yen'den. Hatırlıyorum saf saf Igni ile yakmaya çalışmıştım Yen'i.

Dediğim gibi kitapları tam olarak bitirmedim ama bayağı bir spoiler yedim zamanında, o yüzden biraz bilgi sahibiyim kitaplar hakkında da. Yennefer'ın Geralt'ı aldattığı söylenilen zamanda zaten Geralt'ın Yennefer'la ayrı olduklarını biliyorum. Dediğim gibi çok bilgili değilim kitaplarda. Kesin olarak doğru bir bilgi olmayabilir, araştırıp tekrar bakmak lazım.

Aynısı bana da ilk oynayışımda olmuştu, tabii ilk oynayışımda zaten Triss'le ilerliyorum ondan sonra komple nefret etmeye başladım Yen'den. Hatırlıyorum saf saf Igni ile yakmaya çalışmıştım Yen'i.
İlk baştayken Vizima'da Yennefer daha cana yakın geliyordu. Sonra yollarımız ayrıldı Novigrad'a gittiğimizde. Geldim skelligeye tam bir odun olmuş kadın :D Bu arada Vizima demişken Radovid manyağına ayrı bir sempatim var. Keltoşu çok seviyorum. Bizim sahireler hariç tüm sahirelerden nefret ediyorum hele kör sahireden. Philippa mıydı neydi iyiki gözlerini oymuş onun.

Son düzenleme:
İlk baştayken Vizima'da Yennefer daha cana yakın geliyordu. Sonra yollarımız ayrıldı Novigrad'a gittiğimizde. Geldim skelligeye tam bir odun olmuş kadın :D bu arada vizima demişken radovid manyağına ayrı bir sempatim var. Keltoşu çok seviyorum. Bizim sahireler hariç tüm sahirelerden nefret ediyorum hele kör sahireden. Philippa mıydı neydi iyi ki gözlerini oymuş onun.

Triss daha nazik. Novigrad'daki evinde yanlış hatırlamıyorsam Geralt'ın verdiği gülü saklıyor. Radovid hiç sempatik değil bence. Yan görevi yapıp Radovid'i öldürdüm. Daha doğrusu philippa eilhart öldürdü. Gayet de mutluyum :)

Triss daha nazik. Novigrad'daki evinde yanlış hatırlamıyorsam Geralt'ın verdiği gülü saklıyor. Radovid hiç sempatik değil bence. Yan görevi yapıp Radovid'i öldürdüm. Daha doğrusu philippa eilhart öldürdü. Gayet de mutluyum :)
Adam sempatik değil ama nedense adam hoşuma gitti tavırları falan en azından Emhyr var Emreis gibi bi' heriften iyidir.

Yennefer odun da olsa Trissden daha iyi çünkü Triss, hafızasını kaybeden Geralttan yararlandı. Yennefer daha güzel bu arada.
Zaten Yennefer'ın güzelliğine laf eden yok. Yennefer sadece sevgimize tepki vermiyormuş gibi duruyor. Ve her türlü Triss Yennefer'dan daha karakterli. Yenneferla yaptığımız görevlerde Yennefer bizi araç olarak kullanıyor gibi.

Yennefer odun da olsa Triss'den daha iyi çünkü Triss, hafızasını kaybeden geralttan yararlandı. Yennefer daha güzel bu arada.

Zevkler tartışılmaz.Hiç kim daha güzel polemiğine girmeyeceğim. Zaten efsane modellemeler yapıyorlar ama kızılımız daha iyi.

Yennefer'ın da Geralt'ı aldatmışlığı var. Bana göre her türlü Triss.
Biz de oyunun ortasında yan görevlerde birçok kadınla beraber olabiliyoruz Geralt olarak ama Yen'in ruhu duymuyor. Oyunda bu konuda bir boş vermişlik var ama neyse :D.

Zaten Yennefer'ın güzelliğine laf eden yok. Yennefer sadece sevgimize tepki vermiyormuş gibi duruyor.
Zevkler tartışılmaz.Hiç kim daha güzel polemiğine girmeyeceğim. Zaten efsane modellemeler yapıyorlar ama kızılımız daha iyi.

İkinize de katılıyorum dediğim gibi Yennefer odun. Peki bahçe de Geralt'ın kucağına atlayan Triss'i naptınız ? Ben öptüm. Çünkü Triss banada cana daha yakın geliyor.
Biz de oyunun ortasında yan görevlerde birçok kadınla beraber olabiliyoruz Geralt olarak ama Yen'in ruhu duymuyor. Oyunda bu konuda bir boş vermişlik var ama neyse :D.

Haydutlarla savaşıp düşen kılıçları toplayıp satıyordum. O parayla karıya gidiyordum. :D

İkinize de katılıyorum dediğim gibi Yennefer odun. Peki bahçe de Geralt'ın kucağına atlayan Triss'i naptınız ? Ben öptüm. Çünkü Triss banada cana daha yakın geliyor.
Ben ilk oynayışımda direk öptüm görünce :D Ama 2. oynayışımda mecburen Triss'e ben odun gibi davrandım çünkü Yennefer'la nasıl gidecek merak ediyordum. Hiç iyi gitmiyor şu anda Güntaşı görevindeyim Yenneferla özel bi' sahnemiz bile yok doğru dürüst bi' sahne var oda skellige'de büyü bozuyoruz orda sevdiğimizi söylüyoruz öyle bi' romantik oluyor Yennefer.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı