The Witcher 3 fazla mı abartıldı?

Bu forumda iki oyun hakkında kötü konuşmayacaksın. 1-RDR2, 2-Witcher 3. Hayatında bu iki oyun dışında başka iyi denebilecek oyun oynamamış ve hemen triggerlenen bir kesim var.
Ya da ağızlarının tatlarını biliyorlar hocam. O da olabilir. 🙏🏼

Saygılarımla. 🌹
 
İnsanların oyun hakkındaki görüşünü merak ettim konu saçma geliyorsa çıkabilirsiniz hocam.



Bende de bir tık optimizasyon sorunu var gibi ama rahatsız etmiyor.



Benim için zor olacak 2 ayda bir oyunu 40 saat zor yaptım :D
30-45 FPS arasında oynuyorum hocam. :D :D
 
Hikayesi çok övüldüğü için aldım arkadaşlar hikaye en önemli şey benim için oyun film gibi sadece sinematik izletti en başta deli oldum şimdi yeni save açıp başlayacağım :)

Witcher 1-2'nin hikayesini bilmiyorsan özetini falan okuyup izlemediysen oyunu sevmezsin ben sana söyleyeyim. Oyuna başlamadan önce Witcher 1-2'nin özetini oku ya da izle diğer türlü karakterlerle olan bağını bilmez ve oyundan zevk almazsın.
 
O arkadaş 1 saat RDR 2 oynayıp oyunun vuruş hissine kötü demişti :D Ciddiye almana gerek yok.
Vuruş hissi güzel, ama silah oynanışı garip sadece. Silahı yeniden yüklemek için bir daha M1 basmak garip sadece. En azından benim için.
 
Herkes farklı oyun türlerini sevebilir bunda garip bir şey yok. Ben sıra tabanlı strateji oynuyorum ama arkadaşım gerçek zamanlı seviyor. Fps de halo oynuyor ben hiç ısınamadım, sevmem mesela. Farcry çok severim, saatlerce oynama sürem var ama arkadaşıma çok tekdüze geliyor. Bu işin sonu yok arkadaşlar. 93 metascore sahip bir oyun. 2015 oyunları içerisinde en çok puan alan -Gta5 den sonra- 2. oyun. Tüm zamanlarda en puan alan oyunlar arasında 21. sırada. Biraz saygılı olmak gerekiyor diye düşünüyorum.
 
Hikayesi iyi, içeriği çok bol, dövüş sistemi eskimiş ve günümüzde iyi değil idare eder seviyesinde. Oyun sana seçimler sunup monoton bir karakter yerine bir karaktere sahip Geralt'ı kontrol etmene olanak veriyor ve oyun diyaloğu bol olup meraklısına görevi veya oyunu tekrar oynattırıyor. Grafikleri ise muazzam derece de iyi ve özellikle günümüzdeki oyunların bir çoğundan bile daha iyi bu sebeplerden ötürü halen seviliyor. Türkiye'ye özel indirimli çıkması ve bazı büyük şirketlerin aksine oyunu Türkçe dil desteği ile sunması da bir artı.
 

Geri
Yukarı