The Witcher 3 fazla mı abartıldı?

Hikayesi, evreni ve teknik açılardan çok güzel. Combat kısmı kötü. Severek bir defa bitirdim ek paketlerle birlikte. Bir daha bitirir miyim, sanmıyorum.
 
O konuda katılıyorum bu oyunu sevenler genel olarak savaş mekanikleri için değil hikayesi, müzikleri, atmosferi v.s. için seviyor.

Ben de seviyorum yanlış anlaşılmasın, sadece biraz abartıldığını düşünüyorum. Yoksa iyi oyun.

Vuruş hissi güzel, ama silah oynanışı garip sadece. Silahı yeniden yüklemek için bir daha M1 basmak garip sadece. En azından benim için.

Eski silahlarda ateş ettikten sonra horozu veya kolu çekmek gerekiyordu. Oyun 1899'da geçiyor sonuçta, modern silahlar yok.
 
Evet ben daha hikayeyi bilmiyor olabilirim o yüzden tam net bir şey söyleyemeyeceğim ama hikayenin başında savaş oyunu sandım ve gözüme çok hoş gelmişti ama yaratıkları görünce soğudum.

Haklısınız hocam en az 5-6 saat oynayıp zaten konuya yeniden yazacağım.

😂 😂

5-6 saat mi hocam? Bir göreve 5 saat harcadığımı bilirim, sizce de söylediğiniz zaman dilimi "DEHŞET" düşük değil mi? Bence Witcher'ın eleştirilebilmesi için en az 45-50 saat oynanmalı, tabii bu kendi görüşüm.
 
Arkadaşlar selam indirimde olduğu için 2 gün önce aldım bugün gireyim dedim oyun çok kötü sizce de fazla mı abartılmış ben eski bir oyuna göre grafikleri haricinde iyi bir yanını göremedim kontrolleri aşırı berbat ve tabii ki kamera açısı (benim görüşüm bunlar) sizler ne düşünüyorsunuz oyun hakkında?

Witcher 3 sağlam hikyeli çok güzel bir oyun ama beğenmemiş olabilirsin normal zevkler ve renkler tartışılmaz değişir bana göre de RDR2 çok sıkıcı ama gel gör oyun piyasanın en üst oyunu.Bence Nioh2>rdr2 :D
 
5-6 saat mi hocam? Bir göreve 5 saat harcadığımı bilirim, sizce de söylediğiniz zaman dilimi çok kısa değil mi? Bence Witcher'ın eleştirilebilmesi için en az 45-50 saat oynanmalı, tabii bu kendi görüşüm.

Buna katılıyorum, bir oyunu 5-6 saat oynadıktan sonra sıkılıp silmek normal bir durum ancak özellikle RDR 2, Witcher 3, Metal Gear Solid V vs. gibi sadece ana hikâyenin 50-60 saat sürdüğü oyunları 3-4 saat oynayıp değerlendirmek yanlış. Bu tip oyunlar hakkında kesin bir fikir edinmek için en az 30-40 saat oynamak gerekiyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı